Tag: Τα

Πέρα από το λάθος πως αντί για «Αρεοπαγίτου», αναγράφεται «Αεροπαγίτου», η έγγραφη άδεια εξαίρεσης για την τέλεση της βάπτισης, δημιουργεί επίσης αρκετά και σοβαρά ερωτήματα:

Ο φούρνος «Τάκης» στο Κουκάκι είναι από τους πιο γνωστούς και θρυλικούς της Αθήνας. Ο ιδιοκτήτης του, ο Τάκης Παπαδόπουλος, έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Όσοι τον γνώριζαν, θρηνούν για το θάνατό του.

Οι πολίτες αντιδρούν, οργανώνονται και διαμαρτύρονται για την αστυνομική βία και αυθαιρεσία. Αυτό το μήνυμα έστειλαν οι συγκεντρωμένοι στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης, ενός Δήμου με μεγάλη δημοκρατική παράδοση από την ίδρυσή του.

Η Παγκόσμια ημέρα κατά της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο καθιερώθηκε το 2009 με πρωτοβουλία των «Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα» (RSF), μιας δημοσιογραφικής οργάνωσης με έδρα τη Γαλλία, ταγμένης στην υπεράσπιση της ελευθερίας της έκφρασης.

Δυο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 σε εργαζόμενους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που εργάζονταν μέσα στο κτήριο του παλιού Δημαρχείου της Βουλιαγμένης, σήμαναν σήμερα κόκκινο συναγερμό.

Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν την ανησυχία όλων μετά τα επεισόδια της Κυριακής 7/3/21 στη Ν. Σμύρνη.