Από ό,τι φαίνεται, η περιπέτεια της απλής αναλογικής μόλις ξεκίνησε για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Από ό,τι φαίνεται, η περιπέτεια της απλής αναλογικής μόλις ξεκίνησε για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Την εκδήλωση διοργανώνουν οι φορείς: Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης-Δάφνης-Υμηττού Σύλλογος Συνταξιούχων του Δημοσίου Αθήνας (Επιτροπή Ηλιούπολης) Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων (Παράρτημα Ηλιούπολης)
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 54χρονος συνέπεια τροχαίου που σημειώθηκε χθες το πρωί στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. - Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού (Άγαλμα Ηρώς Κωνσταντοπούλου) Ηλιούπολη
Την υποψηφιότητα του και επίσημα για το αξίωμα του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος(ΚΕΔΕ), ανακοίνωσε ο δήμαρχος Aμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Πρώτων Βοηθειών, το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηλιούπολης με την πρόεδρο κα Συνοδινού και εθελοντές καθώς και με το τμήμα Αγωγής Υγείας με εκπαιδευτές, παρουσίασαν στους μαθητές του Ειδικού πρακτικές πρώτων βοηθειών.
Βραβείο Π.Ε.Κ.Κ., Βραβείο Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών, Βραβείο Ο.Κ.Π.Ε.
Γ. Πατούλης: «Τα συνεργεία μας θα συνεχίσουν να δουλεύουν εντατικά, μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής. Δεν θα επιτρέψουμε να νιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος»
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής...
Ξεκινά η μεγαλύτερη προσπάθεια επαναπατρισμού σε περίοδο ειρήνης στη βρετανική ιστορία! Ενεργοποιήθηκε σχέδιο έκτακτης ανάγκης με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Μάττερχορν».
Όταν ο νεοεκλεγής δήμαρχος ευαγγελιζόταν προεκλογικά ότι θα φέρει τη Δημοκρατία στην πόλη μας και θα διώξει την αλαζονεία και τις καθεστωτικές συμπεριφορές δεν φανταζόμασταν ότι από τις πρώτες πολιτικές του πράξεις θα ήταν η νόθευση της λαϊκής εντολής.
Ενημέρωση από Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 07.00 μ.μ. στο Γ. Κλειστό γυμναστήριο (μπαλόνι).
Tο Σάββατο και την Κυριακή 14-15/09/2019 στη Κάτω Αχαΐα, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης συμμετείχε στη διημερίδα που διοργάνωσε το Σώμα Εθελοντών Διασωστών – Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας «Σ.Ε.ΔΙ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ»
Στην ανάκληση φύλλου κρούστας στο οποίο εντοπίστηκε μούχλα προχωρά ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.
Πάρκο Αγίου Νικολάου - Ηλιούπολη (4 & 5 Οκτώβρη 2019)
Δύο ακόμα -ευτυχώς- ατυχήματα και όχι δυστυχήματα στους εργαζόμενους στην καθαριότητα στο δήμο της πόλης. Δύο εργαζόμενες στην καθαριότητα τραυματίστηκαν στη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων
Η ΧΕΝ Αθηνών έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη της γυναίκας κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, πολιτική τοποθέτηση και οποιαδήποτε άλλη διάκριση...
Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν.
Η ιστορία του μικρού πρίγκιπα είναι ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























