• venchi
  • raxati
  • syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • carbonoff
  • anthologio
  • kargas
  • ispecs
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • paulou_dontia
  • enso_tatoo
  • petshopcorner
  • chrisalida
  • 3pigs
  • anagnostou
  • psinokaimetho
  • kids_party
  • booze
  • stamatiou_apofraxeis
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • jason cafe
  • Iraklis_Tsims
  • dimi_fashion
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • artina bakery
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης

Tag: Τα

Το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους λαούς που αγωνίζονται για ειρήνη, δημοκρατία και ελευθερία διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για τη Γάζα και το Κομπάνι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6:30 μμ στα γραφεία του Παλαμηδίου 12-16 στον Άλιμο.   Θα μιλήσουν: ? Κατερίνα Παπαγκίκα, γιατρός, Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, μέλος της αποστολής στη Γάζα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, στο πλαίσιο της πολιτικής για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών που διαμένουν στον τόπο μας, θα υλοποιήσουν πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και γνωριμίας με τον ελληνικό πολιτισμό.   Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν, και θα παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους συμμετάσχουν.

Οι δέκα δήμαρχοι της Αττικής που έχουν εκλεγεί με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προχωρούν σε πρωτοβουλία προάσπισης των εργασιακών σχέσεων στους δήμους. Σε κείμενο αρχών που παρουσίασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ζητούν επιστροφή στη σταθερή και πλήρη σχέση εργασίας στους δήμους και ευρύτερα στο Δημόσιο, αναίρεση της απαγόρευσης πρόσληψης μόνιμου και εποχικού προσωπικού μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη των δήμων, εφαρμογή του θεσμικού μέτρου 1/5 (μια πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις), απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών πρόσληψης συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ.

Τις δουλειές της έναντι των εργολαβικών συμφερόντων για την κατασκευή εγκαταστάσεων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, ενός αδιέξοδου μοντέλου που υπονομεύει τις υποχρεώσεις της χώρας για πρόληψη, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση κ.ά.

Η 20η Νοεμβρίου είναι συνυφασμένη με τη παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, καθώς είναι η μέρα διακήρυξης και υπογραφής της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού. Παιδιά που πεινούν, παιδιά που πεθαίνουν πριν νιώσουν τη ζωή, από ασθένειες ή λόγω έλλειψης εμβολίων, παιδιά που κακοποιούνται, παιδιά που ακρωτηριάζονται ή πεθαίνουν στις συρράξεις, παιδιά που στερούνται στοιχειώδους εκπαίδευσης: εκατομμύρια παιδιά χωρίς χαμόγελο, χωρίς ελπίδα, σε όλο τον κόσμο, ζητούν να θυμηθούμε το δικαίωμά τους για μια ζωή με αξιοπρέπεια, σεβασμό, φροντίδα και αγάπη, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ? ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε το Σάββατο 22-11-2014 στις 5 το απόγευμα, σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο χώρο επί της οδού Λυσίου και Ιπποκράτους στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου.

  Με χαρά σας προσκαλούμε στη νέα θεατρική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου μας,  (Δήμος Αγ. Δημητρίου) η οποία φέτος γιορτάζοντας τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυσή της παρουσιάζει το έργο του Joe Orton "Αυτά που είδε ο Μπάτλερ" (με ολίγον Shakespeare).

Μόνο για 5 παραστάσεις Από τις 29 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο   Στις 29 Νοεμβρίου ο Ρυθμός Stage υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα σε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, γεμάτο ελληνικά τραγούδια του χθες και του σήμερα, γραμμένα για την αγάπη και την αμαρτία, τη ζήλεια και τον έρωτα, την πίστη και την προδοσία.   Μαζί του η εξαιρετική Ελένη Πέτα, που με την αισθαντική και μελωδική φωνή της, είναι η ιδανική παρτενέρ για αυτό το μουσικό ταξίδι.

Δεν έχει τέλος η φοροδιαφυγή που αποκαλύπτεται καθημερινά από τους ελέγχους τους ΣΔΟΕ με τους «Ράμπο» μάλιστα να μένουν με ανοικτό το στόχο με τα όσα βλέπουν. Ακόμη και πρώην δήμαρχος στην Αττικής είχε «ξεχάσει» να δηλώσει πάνω από 3,4 εκατ.

Το μεσημέρι της Κυριακής 16 Νοεμβρίου, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από το Δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη, τους Αντιδημάρχους Ελένη Βασιλοπούλου, Τάσο Μαυρόπουλο, Χρήστο Σπυρόπουλο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιάννη Μαυρίκη, Θανάση Παπαθανασίου και Σοφία Δασκαλάκη,  κατέθεσαν στεφάνι αποτίοντας φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.    Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε μετά την κατάθεση του στεφάνου:   «Ήρθαμε σήμερα να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αγώνα του Πολυτεχνείου.

Με όχημα την κρίση και το μνημόνιο, με προσχηματικές δικαιολογίες την μείωση των δημοσίων ελλειμμάτων και το δημοσιονομικό όφελος και με εργαλεία πίεσης και εκμετάλλευσης, την ανεργία, τον κοινωνικό αυτοματισμό και τον κατακερματισμό των εργαζομένων, κυβέρνηση και δανειστές μεθοδευμένα επιτίθενται στον κόσμο της εργασίας επιβάλλοντας βίαιες «μετα(απο)ρρυθμίσεις»  στην απασχόληση, την αμοιβή καθώς και στα υπόλοιπα εργασιακά δικαιώματα.   Με αφετηρία το δημόσιο τομέα, που δέχεται την προπαγανδιστική απαξίωση της κυβέρνησης και των συστημικών ΜΜΕ, υλοποιούνται απολύσεις, εφαρμόζονται νέες μορφές ελαστικών σχέσεων εργασίας, επιβάλλονται δραματικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και καταργούνται εργασιακά δικαιώματα που με αγώνες δεκαετιών έχουν κατακτηθεί.