Tag: Τα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ   Στις 5 Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, τιμούμε τη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης Ηρώς Κωνσταντοπούλου. Η Ηρώ Κωνσταντοπούλου με τους αγώνες και τη θυσία της αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα για τους νέους αλλά και όλους τους έλληνες της εποχής της στον αγώνα για ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του προέδρου του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέστειλε η βουλευτής Κοζάνης του κόμματος, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κινήματος που θα συνεδριάσει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου. Στην εξώδικη διαμαρτυρία σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ.

Μουσική "απόβαση" στο κέντρο της Αθήνας κάνουν στις 12 το μεσημέρι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί των μουσικών σχολείων και των σχολείων ειδικής αγωγής, ζητώντας άμεση λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ αναμένεται να οριστικοποιηθούν για τα τέλη του Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείονται κι οι αρχές Νοεμβρίου. Στο χθεσινό συμβούλιο της απερχόμενης διοίκησης, υπό τον Κώστα Ασκούνη, έγινε λόγος για τις πρακτικές δυσκολίες, όπως «η ανεύρεση ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας?», που μάλλον οδηγούν στην εν λόγω «χρονοτριβή».

  Οι κρατούμενοι, μετανάστες χωρίς χαρτιά στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αρνήθηκαν να επιστρέψουν στα κελιά και ζητάνε την απελευθέρωσή τους   Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέγερση ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης, με τους κρατούμενους να φωνάζουν από τα παράθυρα των κρατητηρίων "freedom" και άλλα συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσής τους.   Όλοι κρατούνται αποκλειστικά επειδή δεν έχουν άδεια παραμονής στη χώρα (δε υπάρχουν ποινικοί κρατούμενοι μεταξύ τους).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι την Κυριακή 5/10/2014 από τις 17:00-19:00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση των Δήμων μας στη περιοχή μας. Η συνάντηση θα γίνει στο CAFE AL PICCOLO.

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ" Με την παρακάτω ανακοίνωση ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Στάθης Κατόπης παρατείται απο τα ηνία του συλλογου. "Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον προεδρικό θώκο του Γ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με την αριστερά της ρήξης και της ανατροπής για την Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)   Ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει με αμείωτη ένταση την επίθεση σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, μας επιβάλει έναν ακόμα μόνιμο φόρο.   Για κάθε μήνα που περνάει οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις των λαϊκών νοικοκυριών προς την εφορία γιγαντώνονται.

ΨΗΦΙΣΜΑ Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα οικονομικά των κομμάτων που τίθεται προς ψήφιση στις 3 Οκτωβρίου 2014, όχι μόνο δεν έχει στόχο την αντιμετώπιση της διαπλοκής επιχειρηματικών οικονομικών συμφερόντων με τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές, όπως υποκριτικά ισχυρίζονται, αλλά αντίθετα νομιμοποιεί την διαπλοκή θεσμοθετώντας τις συναλλαγές κομμάτων και βουλευτών με επιχειρηματικούς ομίλους θεσπίζοντας μάλιστα και έκπτωση 100% των σχετικών ποσών από το φορολογητέο εισόδημα των επιχειρηματιών-χρηματοδοτών.

Με ένα εντυπωσιακό γκαλά στο χώρο της κοινότητάς του την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε τη φετεινή σεζόν το IlioupolisOnline.   Η προσέλευση των ενδιαφερομένων ήταν πέραν του αναμενομένου καθώς το φετινό πρόγραμμα προσφέρει μεγάλο πλήθος μαθημάτων όσον αφορά την Τέχνη και την Τεχνολογία.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε την αναβολή όλων των επίσημων αναμετρήσεων στις εθνικές διοργανώσεις των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής.   Η απόφαση ελήφθη, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υφυπουργείο, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα μετά τον ξυλοδαρμό που είχε υποστεί στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, στην αναμέτρηση του Ηροδότου με την πειραϊκή ομάδα.

Αν δεν έχετε ακούσει ως τώρα τον όρο ?Συμβόλαιο Μηδενικών Ωρών Εργασίας ? Zero Hour Contract? (ΣΜΩΕ), είναι καιρός να τον μάθετε μιας και δεν είναι μακρυά η μέρα που θα μπει στην ζωή μας. Ήδη, εδώ και αρκετό καιρό, έχει μπει στην ζωή των βρεττανών και τους την έχει κάνει εφιάλτη.

Ενα από τα εκφυλιστικά φαινόμενα εργασίας, που στην ουσία είναι ένα εμπόριο ελπίδας, μια εξευτελιστική «προσφορά εργασίας», είναι τα περίφημα βάουτσερ (voucher), που σημαίνει κάτι σαν Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας και απευθύνονται στους άνεργους νέους.

γράφει η Νάση Πετριτσοπούλου *   Τέλος Σεπτέμβρη και ο μήνας του «αλλάζει χέρια η εξουσία» μετράει τα πρώτα δείγματα γραφής, προθέσεων και αισθητικής.   Πολλές ?νέες? διοικήσεις όμως φέρνουν στο τραπέζι ξαναζεσταμένο φαγητό από το βασικό μενού που απολαύσαμε γενιές και γενιές πριν και μετά τη μεταπολίτευση.

Την επίσπευση των διαδικασιών για την εξεύρεση λύσης στο χρόνιο πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών στην Αττική προωθεί η Περιφέρεια με τη δέσμευση πως η νέα Αρχή θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της σε συνεργασία με όλους τους φορείς της σχολικής κοινότητας για την ψήφιση ενός νέου νομοθετικού θεσμικού πλαισίου. Επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Σπ.

Σε βαριά καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη βρίσκεται ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, που νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της ΑΘήνας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα της ομάδας του  με τον Ηρόδοτο πριν από 2 εβδομάδες.   Σύμφωνα με το retalive, η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και σύμφωνα με τους ιατρούς του νοσοκομείου ο 46χρονος χρειάζεται ένα θαύμα για να παραμείνει ζωντανός.