Tag: Τα

Λόγω της οικονομικής κρίσης οι Έλληνες επέστρεψαν για τις διακοπές τους στα ενοικιαζόμενα δωμάτια καθώς οι τιμές είναι καλύτερες από αυτές των ξενοδοχείων. Δυστυχώς εκεί ?συνάντησαν? τα ίδια παράπονα που είχαν και τότε, πριν από πολλά χρόνια, που οι Έλληνες ανακάλυπταν μαζικά τις διακοπές.

H Τρόϊκα λέει, ο Υπουργός έχει έτοιμες λίστες απολύσεων,  αλλά ο Έλληνας βρίσκει ακόμη "τρούπες" για να "τρουπώσει".   Έτσι μέσα στο Καλοκαίρι αποφασίστηκε η Πρόσληψη Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (5 τον αριθμό), η Πρόσληψη Eιδικής Συ?βούλου και Ειδικής Συνεργάτιδας ?ε σύ?βαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισ?ένου χρόνου, στο Γραφείο της Γενικής Γρα??ατέως Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών , με απόφαση του Αναπληρωτή Υφυπουργού Εσωτερικών με έναρξη την 01.

Εγκύκλιο με την οποία διευκρινίζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση του προγράμματος κινητικότητας, εξέδωσε, την Παρασκευή, 16.08,  το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Αυτοδιάγνωση ή διάγνωση με τη βοήθεια του γείτονα και του φαρμακοποιού ακολουθούν πολλοί Έλληνες ασθενείς ελέω έλλειψης χρημάτων για επίσκεψη στο γιατρό. Πως παίρνουν φάρμακα χωρίς συνταγή? Χρήματα πλέον δεν υπάρχουν στα ελληνικά νοικοκυριά ούτε για μια απλή επίσκεψη σε γιατρό ή μια διαγνωστική εξέταση.

Περισσότερα από 30.000 παιδιά αναμένεται να μείνουν εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΕΣΠΑ, καθώς δεν επαρκεί η χρηματοδότηση των Κοινωνικών Δομών Παιδικής Φροντίδας της Αυτοδιοίκησης για να καλυφθούν όλες οι θέσεις των παιδιών που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ο Σολωμός Σολωμού (1970-14 Αυγούστου 1996) ήταν Ελληνοκύπριος από το Παραλίμνι, γνωστός σήμερα μέσα από τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του, την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο. Η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, τρεις ημέρες πριν εκείνης του εξαδέλφου του, Σ.

Ανακοινώθηκε χθες από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) η έγκριση και των τεσσάρων προτάσεων του Δήμου Ηλιούπολης για πράσινα δώματα, οι οποίες είχαν υποβληθεί στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΩΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ». ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΠΕΡΑΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΩΜΑΤΑ (ΤΑΡΑΤΣΟΚΗΠΟΙ) ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.

Υπεράκτια εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους φαίνεται να βρίσκεται, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου, πίσω από την κυπριακή εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD», η οποία αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902», που ανήκε στο ΚΚΕ.   Δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» αναφέρει ότι πρόκειται για την εταιρεία «NALOTIA VENTURES», η οποία κατέχει όλο το κεφάλαιο της κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας «Α-ORIZON MEDIA LTD».

Αναγνώριση πλασματικής προϋπηρεσίας για συνταξιούχους βουλευτές, δημάρχους και νομάρχες επιτρέπει εγκύκλιος του ΕΤΑΜ, επικουρικού ταμείου του ΙΚΑ, όπως γράφει σήμερα, Τρίτη (13.08.

Μετά από το πρώτο κύμα, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ετοιμάζουν νέες λίστες με τους επόμενους δημοσίους υπαλλήλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Με εγκύκλιό του το υπουργείο προσδιορίζει τις κατηγορίες των υπαλλήλων που εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα.

Η πλειοψηφία των αθλητών έχουν βρεθεί στο βάθρο παραολυμπιακούς αγώνων. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 12 κολυμβητές και κολυμβήτριες που είναι οι εξής: Μακροδημήτρης Αριστείδης (100μ.

του Στρατή Μαζίδη   Όλα καλά και ωραία. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πήγε στην Ουάσινγκτον συνομίλησε με τον Κέρι, είδε και τον Ομπάμα, αλληλοχτυπήθηκαν στην πλάτη και πήρε την?πολυπόθητη δήλωση στήριξης.