Με σκοπό την επανάληψη του περσινού επιτυχημένου προγράμματος, αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικό Τουρισμό.
Με σκοπό την επανάληψη του περσινού επιτυχημένου προγράμματος, αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικό Τουρισμό.
Χάρις την έγκαιρη επέμβαση τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσο και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης και Εθελοντικών ομάδων όμορων δήμων, η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 14:10 τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο καίγοντας περίπου 20 στρέμματα χαμηλής βλάστησης στα σύνορα Ηλιούπολης και Αργυρούπολης στην περιοχή του ΚΥΤ.
Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο διαιτολόγος - Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών
Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση του Δήμου και των φορέων τη Δευτέρα 10/05/21 στις 10.00 το πρωί στο ΚΔ των ΕΛΤΑ της οδού Ναυαρίνου.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό αμφιθέατρο που βρίσκεται στο παρκάκι δίπλα από το 15ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης, πλησίον του ΚΥΤ (Ηρώων Πολυτεχνείου & Θράκης).
Τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση και ληστείες, εξετάζουν οι αστυνομικοί, με δεδομένα τυα ευρήματα στο αυτοκίνητό του.
Το περιστατικό συνέβη κατά τις 15:00 η ώρα το μεσημέρι κοντά στα πολυκλαδικά στην Ηλιούπολη!!!!
Όλα τα βλέμματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης είναι σήμερα, Παρασκευή 7 Μαΐου, στραμμένα στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης όπου στη 1 το μεσημέρι ο Απόλλωνας Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό
Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.
Η συμμετοχή των παιδιών στο ΚΔΑΠ επιτρέπει την πολύπλευρη έκφραση μέσα από τον λόγο, την κίνηση, την μουσική και το τραγούδι, την ενασχόληση με τα χρώματα, τα σχήματα, τις κατασκευές και πολλά άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών.
Το βράδυ της Τρίτης ξέσπασε φωτιά σε ένα από τα δύο εστιατόρια που διατηρεί στην Γλυφάδα.
Έφυγε από τη ζωή, έπειτα από σύντομη νοσηλεία στο «Ντυνάν»
Στις 2/5/2021, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από τα Πατήσια, η Μία (επ.) Μαριάμ (ον.) 14 ετών
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» το έργο «Ο Φτωχόκοσμος» του Φ. Ντοστογιέφσκι, σε μετάφραση Νίκου Παπανδρέου
Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και με τη βοήθεια των περίοικων πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 13χρονο. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο και δείχνει να είναι καλά στην υγεία του, αλλά πολύ τρομαγμένος.
Βεγγαλικά και μολότοφ το βράδυ της Ανάστασης κινητοποίησαν την Πυροσβεστική που έτρεχε να σβήσει τις φωτιές που άναψαν σε αρκετά μέρη της Αθήνας τόσο από τα βεγγαλικά όσο και από τις μολότοφ που πέταγαν ανεγκέφαλοι νεαροί.
Στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής κατέθεσε το πρωί του Σαββάτου αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ προς τιμήν των νεκρών της εργατικής τάξης και των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























