• lampros_odontiatros
  • paulou_dontia
  • kargas
  • venchi
  • raxati
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • ispecs
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • 3pigs
  • petshopcorner
  • Iraklis_Tsims
  • enso_tatoo
  • chrisalida
  • goudis
  • jason cafe
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • booze
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • psinokaimetho
  • artina bakery
  • kids_party
  • stamatiou_apofraxeis

Tag: Το

"Σήμερα το πρωί έφυγε ο Άλκης από ανακοπή στο Τζάνειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα του. Εγώ σπίτι μου τα πόδια μου με φοβερούς πόνους με κράτησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Άλκης".

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο μαέστρος Νίκος Δανίκας. Τη δυσάρεστη είδηση, έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Facebook η θεατρική συγγραφέας Μάρω Μπουρδάκου. Ο γιος του Κωνσταντίνος είναι ηθοποιός και υποδύεται τον "Φανούρη" στις Άγριες Μέλισσες.

Εν όψει της έκδοσης νέου Προεδρικού Διατάγματος για την «προστασία» του Υμηττού, η Κυβέρνηση στη λογική της «αξιοποίησης» εισάγει μια σειρά νέα καταστροφικά σχέδια. Από κοντά και οι Αρχές των γύρω απ’ τον Υμηττό Δήμων σπεύδουν να υπερακοντίσουν σκαρφαλώνοντας στο βουνό όσο ο καθένας μπορεί.

Το σπήλαιο του Νυμφολήπτου, που βρίσκεται στις νότιες πλαγιές του Υμηττού, είναι το μοναδικό σπήλαιο στην Ελλάδα που έχει στο εσωτερικό του σκαλιστά αγάλματα.

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης, στέκονται αλληλέγγυες στον αγώνα των κατοίκων της Δάφνης και του Υμηττού για την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ, ενάντια στην - εν κρυπτώ και άνευ διαβούλευσης - πρόταση τσιμεντοποίησης του χώρου και της αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Κυβέρνησης, σχετικά με τον χωροταξικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής επιχειρησιακής λειτουργίας του ελικοπτέρου, ο ελληνο-αμερικανός Θοδωρής Τζανέτος, μίλησε αποκλειστικά στην ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον, Λένα Αργύρη.

Με τρικάκια πραγματοποίησε παρέμβαση ο φεμινιστικός τομέας του «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου στην Κηφισιά το βράδυ της Πέμπτης, κατηγορώντας τους για «ξέπλυμα» της κυβέρνησης μέσα από τις εκπομπές τους, μεταξύ άλλων.

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» προσκαλεί τα νιάτα της πόλης σε ακρόαση, για τη στελέχωση της παράστασης «Η τάξη του ΄21», που θα φιλοξενηθεί στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης τον Σεπτέμβριο 2021, στο πλαίσιο των εορτασμών του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.