Tag: Το

Γνωρίζουμε την ιστορία πίσω από τον πίνακα «Πρόβα μπαλέτου στη σκηνή» του Εντγκάρ Ντεγκά, που αποκαλύπτει την μετατροπή της όπερας του Παρισιού σε ένα είδος πολυτελούς οίκου ανοχής, προορισμένου μόνο για αριστοκράτες.

Οι αλλαγές στους μισθούς των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Τι θα ισχύσει για αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.

Υποχρεωτική είναι από αύριο, 1η Ιανουαρίου, η αναφορά της ενεργειακής κατηγορίας των κτιρίων σε όλες τις αγγελίες/διαφημίσεις για πώληση ή ενοικίαση ακινήτων, υπενθυμίζει το ΥΠΕΝ σε σημερινή ανακοίνωση.

Μπροστά στον ερχομό του καινούριου χρόνου συνηθίζουμε να στέλνουμε ο ένας στον άλλο ευχές για να εκφράσουμε την ελπίδα μας, την αισιοδοξία μας για την επόμενη μέρα.

Νέους κανόνες για την αλλαγή παρόχου ενέργειας ετοιμάζεται να εφαρμόσει η ΡΑΕ προκειμένου να μπει "φρένο" στα φέσια που καταναλωτές αφήνουν σε εταιρείες

Ένα από τα γνωστά έργα του Ολλανδού Ζωγράφου Γιοχάνες Βερμέερ, Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι, κρύβει από πίσω του μία ιστορία πλατωνικού έρωτα.

Με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές, ένα χρόνο πριν, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, αναλαμβάνοντας την Προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) μετά από ομόφωνη πρόταση των 10 Δημάρχων μελών του ΣΠΑΥ, παρουσίασε ένα μεγάλο σχέδιο με στόχο την προστασία του Υμηττού και την ανάδειξή του σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής με κορονοϊό ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ανδριανός Μιχάλαρος.

Σε ισχύ έχει τεθεί τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το εορταστικό ωράριο λειτουργίας σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ.