Tag: Το

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς. Την είδηση του θανάτου έκαναν γνωστή με αναρτήσεις τους στο Facebook η γυναίκα του Κίκη Διόγου

Ενεργοποιούμε ξανά τον «Έκτακτο Δημοτικό Μηχανισμό», που στην πρώτη φάση της πανδημίας υποστήριξε ευάλωτους συμπολίτες και εξασφάλισε την πρόσβασή τους σε βασικά αγαθά διατροφής, υγείας και υγιεινής με «κατ’ οίκον» εξυπηρέτηση, ενημέρωση και ψυχολογική υποστήριξη.

Με τα φωτογραφικά του κλικ, μετατρέπει αθλήτριες και αθλητές της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής σε πρωταγωνιστές παραμυθιού.

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, Οι τεράστιες ελλείψεις και τα κενά του δημόσιου συστήματος υγείας, που ξεγυμνώθηκαν την περίοδο της πανδημίας, εξακολουθούν να είναι εδώ, με αποτέλεσμα να μας οδηγούν και πάλι σε Lockdown, γιατί αλλιώς θα καταρρεύσει το υποστελεχωμένο σύστημα Υγείας.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα επιβεβαίωσε «την επανέναρξη εργασιών σε κτήρια εντός του Στρατοπέδου Σακέτα στην περιοχή του Κουταλά» με ανακοίνωσή της (22 Οκτωβρίου) και τίτλο-αίτημα: «Να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής κτηρίου στο Στρατόπεδο Σακέτα».

Σε Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ και άλλες δομές σε συνοικίες, Σωματεία και φορείς σε διάφορες περιοχές της Αττικής πραγματοποιούν παρεμβάσεις την Τρίτη 10 Νοέμβρη, μέρα δράσης για την Υγεία.

9 Νοεμβρίου 2020, συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ημέρα που ένας μικρούλης, ο 10χρονος Ανδρέας γράφει την τελευταία σελίδα στο ημερολόγιό του. Επιθυμία του ήταν να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά «Χαμόγελο». Τον Σύλλογό του ο Ανδρέας, τον ονόμασε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ενημέρωση από το facebook... ''Σε ένα συγκρότημα 1000 περίπου ατόμων στην οδό Προύσης, έχουμε ήδη τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα και περιμένουμε τις ιχνηλατήσεις.''

Μία νέα πρόκληση επιφυλάσσει για την εκπαιδευτική κοινότητα το δεύτερο lockdown του 2020, καθώς θα παραμείνουν κλειστές οι δομές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συνεχίζοντας τη λειτουργία τους με τηλεκπαίδευση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενηλίκου στις 06/11/2020 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν επιθυμίας των δικών του ανθρώπων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γιώργος Μητσάκης έγραψε το τραγούδι «Πάρε το δαχτυλίδι μου» το 1958 όταν την είχε «ψωνίσει με μία κοπέλα», όπως έλεγε ο ίδιος και το θεωρούσε ένα από τα πλέον αγαπημένα του τραγούδια....

Ως γνωστόν η Ελλάς, ιδιαιτέρως επί "βασιλείας" του Κυριάκου Μητσοτάκη, (υιού και διαδόχου του Κων. Μητσοτάκη, και αδελφού της πάλαι ποτέ κραταιάς Ντόρας Μητσοτάκη και θείου του δημάρχου Αθηναίων Μπακογιάννη, αγνώστων λοιπών στοιχείων, είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Mε δεδομένα τα νέα μέτρα για την εξάπλωση του κοροναϊού που εξαγγέλθηκαν, αποφασίστηκε η αναβολή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας για τον Υμηττό που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.