Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 στο Δημοτικό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» - Ηλιούπολη
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Μια άλαδη σούπα που φτιάχνουν στην Ιερά Μονή του Σινά με λαχανικά από τους κήπους τους – κάποιες φορές αντί για κριθαράκι βάζουν ρύζι.
Το μπουμπάρι είναι ένας «αρρενωπός» μεζές με εντόσθια, που συνηθίζεται από τους Βολιώτες, κυρίως τον χειμώνα και στις γιορτές των Χριστούγεννων και του Πάσχα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 141.
Με τροποποίηση του άρθρου 18 του π.δ. 74/2011 (Α’ 181) προστίθεται η παρ. 6, η οποία αναφέρει τα εξής:
Μια έξοχη παραλλαγή των μυτιληνιών κρεμμυδοντολμάδων, που στο νησί τους λένε σουγάνια, εδώ γεμιστοί με κιμά και κουκουνάρια.
Ο 31χρονος αστυνομικός είχε τραυματιστεί στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ.
Για όσους δεν αρέσκονται στους πειραματισμούς, η απλή βασιλόπιτα κέικ είναι η ιδανική γιορτινή πρόταση, εύκολη και γρήγορη!
Ιδιαίτερη βελουτέ σούπα με ξινόμηλα και κουνουπίδι ιδανική για vegans!
Αέρινη και φίνα, η Πάβλοβα τιμά με το παραπάνω τη μπαλαρίνα-έμπνευση και δικαιολογεί τη φήμη της.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
Είναι μία από τις 70 συνταγές για «Ρεβεγιόν χωρίς κόπο», στον Πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 24/12 με την Καθημερινή.
Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Σμύρνη από την γονική αρπαγή του 12χρονου Δημήτρη από τη μητέρα του την Δευτέρα (18/12/2023), όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η Σάρα Μ. εξαφανίστηκε την Τρίτη 19 του μήνα - Την ίδια μέρα δηλώθηκε και η εξαφάνιση της 16χρονης Αναστασίας, επίσης από το Παγκράτι
Πως σας φαίνεται φέτος να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά νόστιμα, λαμπερά και ξεκούραστα; Αυτή η απίθανα αρωματική βασιλόπιτα με ξερά φρούτα δεν θέλει καν μίξερ.
Ο Χρήστος Λέντζος έγινε πασίγνωστος για τον φραπέ που σέρβιρε στο μαγαζί του που βρισκόταν απέναντι από το Άλσος Παγκρατίου ως ζαχαροπλαστείο πολυτελείας το 1964 και παρέμεινε ανοιχτό έως το 2014 που έκλεισε.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστασίας στις 19/12/2023...
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 176.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr