Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.
Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.
7 Οκτωβρίου 2016. Στους σκοτεινούς καιρούς της πνευματικής αδιαφορίας,λίγες στιγμές πριν το τελικό ok, από τον μεγάλο ''Θείο'' του σύμπαντος, για την ολική καταστροφή αυτής της εκφυλισμένης ανθρωπότητας , ως εκ θαύματος, σε μια μικρή γειτονιά της γης, στην Ηλιούπολη (πόλη του ήλιου), μία μικρή μουσική ομάδα ερευνητών , ανακαλύπτει κατά τύχη...
Πάνω από 100 εργαζόμενοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ μαζεύτηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΕΟΠΠΕΠ ( Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) συνοδεύοντας την Επιτροπή Εργαζομένων του ομίλου.
Την Τετάρτη 21/9/2016 συνεδρίασε η «Διατομεακή Επιτροπή Παρακολούθησης και Συντονισμού θεμάτων Τουρισμού και υποβοήθησης για τη διαχείριση κρίσεων» στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με πρόεδρο την Αντιπεριφερειάρχη, Ερμίνα Κυπριανίδου.
«Τεμάχισαν ζωντανή την μικρή Άννυ»- Συγκλονιστική κατάθεση στη δίκη για τη δολοφονία του 4χρονου παιδιού
Την έντονη αντίδραση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη έχει προκαλέσει η πρόθεση του ΥΠΕΣΔΑ να προχωρήσει στη θέσπιση θέσης Διοικητικών και Αναπληρωτών Διοικητικών ... Γραμματέων στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης και στο πλαίσιο του δεύτερου Συνεδρίου που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις 13 έως 16 Οκτωβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης διοργάνωσε συζήτηση με εισηγήτρια τη Θεανώ Φωτίου, Αναπλ.Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
Από το πρωί έχει κυκλοφορήσει μια συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου που συζητιέται εις βάρος του καλλιτέχνη.
Σε κίνδυνο βρίσκεται το ρέμα της Πικροδάφνης, σύμφωνα με καταγγελία της Συσπείρωσης Αριστερών Μηχανικών.
Την Τετάρτη (21/9) η ολομέλεια της Βουλής με την πρωτοφανή στα χρονικά πλειοψηφία των 260 βουλευτών (καταψήφισαν μόνο το ΚΚΕ και η ΧΑ) ενέκρινε την Σύμβαση Παραχώρησης για την ανάπλαση, αξιοποίηση και ανάπτυξη του εγκαταλειμμένου στη μοίρα του, εδώ και 15 χρόνια, πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού.
Αναπηρικό αμαξίδιο, του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να κινείται και όρθιος και όχι μόνο καθιστός δημιούργησαν δύο αδέλφια από τη Λάρισα, ο Δημήτρης και ο Μάριος – Ερμής Πετρωτός.
Λόγω διεξαγωγής του «8ου Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure » την Κυριακή 25-09-2016 και κ ατά τις ώρες 09.30΄-14.00΄, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξή
Με ευρεία πλειοψηφία κυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η σύμβαση για το Ελληνικό. Τη σύμβαση ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων.
Μετά την συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και των Αντιδημάρχων Παναγιώταρη, Χατζηδάκη και Δημητρόπουλο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Μπενίση Ιωάννη, τον Γενικό Δ/ντη ανάπτυξης & παραγωγής έργων Κων/νο Βουγιουκλάκη και τον Διευθυντή ανάπτυξης σχέσεων με τους ΟΤΑ Παναγιώτη Νικήτα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν, όπως και έγινε άμεσα, οι παρεμβάσεις στην περιοχή του Πανοράματος Ηλιούπολης.
Η ψήφιση έγινε με ευρεία πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων). Καταψήφισαν η ΧΑ και το ΚΚΕ.
Η ομάδα Μπελ Επόκ παρουσιάζει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έργα του Μαριβώ, την ανατρεπτική «Φιλονικία», σε σκηνοθεσία Ειρήνης Στρατηγοπούλου. Από 19 Σεπτεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Faust Bar Theatre για 12 παραστάσεις
Παραχώρηση χρήσης παραλιών στους Δήμους . Η Κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την πρόθεσή της να προχωρήσει σε κάθε αναγκαία πράξη ώστε η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να γίνεται προς όφελος των πολιτών με την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων και από φορείς Δημοσίου συμφέροντος.
Αγνοείται από το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου η 8χρονη Αντωνία Α. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί πήρε η μητέρα του η οποία όμως δεν ασκεί την επιμέλειά της.
Καλωσορίζουμε την επένδυση, διεκδικούμε όμως μέχρι τέλους τις προϋποθέσεις που έχουμε εμείς
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 14-9-2016 συζητήθηκε το θέμα της Παιδείας, με αιχμή την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, στα σχολικά κτήρια, στα νηπιαγωγεία και λοιπές εγκαταστάσεις της Αʼ-βάθμιας και Βʼ-βάθμιας εκπαίδευσης
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































