.
Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μπορεί να μάθει, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ποιοι είναι οι 75 Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι που έχουν ελεγχθεί από την «Αρχή Νικολούδη» για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος», που παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη και τους έχουν ασκηθεί διώξεις. «Η δημοσιοποίηση των ονομάτων που περιέχονται στην έκθεση δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας Οι φετινές δημοτικές εκλογές διεξάγονται στο σκηνικό καταστροφής που έχουν αφήσει πίσω τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια μνημονίων. Η κοινωνική και πολιτική κρίση βαθαίνει, με την ανεργία να καταγράφεται επίσημα στο 27%, την υγεία, την παιδεία και ασφάλιση να διαλύονται και το δημόσιο πλούτο να ξεπουλιέται στους απανταχού επενδυτές.
Ο Πίτερ Ουστίνοφ (Peter Ustinov) ήταν Βρετανός ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του κινηματογράφου και του θεάτρου. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ αυτών και δύο βραβεία Όσκαρ για τις ταινίες "Τοπκαπί" και "Σπάρτακος" το 1961 και το 1965 αντίστοιχα.
Την Κυριακή 30/3, ο κυβερνητικός θίασος ψηφίζει στη βουλή, πάλι με την πρακτική του expressκαι μουλωχτά, νόμο με τον οποίο εξολοθρεύει τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Για άλλη μια φορά παίρνει άριστα στην υποκριτική, γιατί αφού εξαντλήθηκε επί 20 ημέρες σε μια συζήτηση για το «γάλα», άναψε το πράσινο φως για να σαρώσουν ότι έχει απομείνει από το εργατικό δίκαιο.
ΦεμινισμόςΔεν είναι μόδα, ούτε τάση, είναι μια λέξη που μέσα της περιλαμβάνει κατεκτημένα δικαιώματα από αμέτρητους αγώνες γυναικών, δικαιώματα για τη ζωή με αξιοπρέπεια. Ένας αγώνας που για πολλούς θεωρείται ?λήξαν?, το θέμα είναι το κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο όταν στις μέρες μας συνεχίζει και δίνεται με το αίμα συνανθρώπων μας.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Τι περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο Παραδόθηκε, σήμερα το απόγευμα στα κόμματα το προσχέδιο του πολυνομοσχεδίου, με τις διατάξεις της συμφωνίας με την τρόικα, που θα οδηγήσει στην εκταμίευση της επόμενης δόσης.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-LIVE ME TOYΣ ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΝΟ ΝΑΚΟ -ΑΝΝΑ ΒΑΡΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΛΑΖΑΡΗ. .
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-03-2014 Πρασινίζουμε τον λόφο «Πευκωτό» Ο Δήμος Βάρης ? Βούλας ? Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), διοργανώνει δενδροφύτευση στο λόφο «Πευκωτό» το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 10.00 π.
Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, 3 και 4 Απριλίου αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".
Μια μέρα μετά την σύναψη της νέα Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που μετά από συμφωνία των εργοδοτών και των εργαζόμενων διατηρούνται οι τριετίες (μισθολογικές ωριμάνσεις) το υπουργείο Εργασίας εντάσσει διάταξη εντός του Πολυνομοσχεδίου που θέλει την κατάργηση των τριετιών μετά το 2017. Σύμφωνα με το capital.
Οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», μια ομάδα εθελοντών, που αγκάλιασε και στηρίζει με κάθε τρόπο το Μ.Κ.
Με 110 θανάτους, μέχρι στιγμής, η Ελλάδα κατέκτησε το αρνητικό ευρωπαϊκό ρεκόρ θνητότητας εξαιτίας του ιού της γρίπης. Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, 46 άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ συνολικά από τον περασμένο Οκτώβριο έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ 286 άτομα.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης συνάντησης τροφής, στον καινούριο και φιλόξενο χώρο του στεκιού του Δικτύου Αντίστασης κ Αλληλεγγύης 7ου διαμερίσματος. Με παρουσία δημοσιογράφων από ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα αλλά και μελών δομών αλληλεγγύης παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία από τη δράση των δομών αλληλεγγύης τα τελευταία δύο χρόνια.
?Η φωνή των μπουάτ? ο τραγουδιστής Λάκης Παππάς, πέθανε σήμερα το πρωί Τετάρτης 26/3 σε ηλικία 76 ετών. Πρόκειται για έναν σημαντικό ερμηνευτή και τραγουδοποιό που συνέδεσε την καλλιτεχνική του πορεία με το ?Νέο Κύμα?.
Συμπολίτες και συμπολίτισσες, δώδεκα χρόνια μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Ηλιούπολης και της Αργυρούπολης οι οποίες κατάφεραν να σταματήσουν την κατασκευή του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (400/150 KW), η ΔΕΗ επανέρχεται καταθέτοντας νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ένα έργο το οποίο έχει κριθεί με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ανθρωποκτόνο και περιβαλλοντοκτόνο. Με την απόφαση 1672/2005 της ολομέλειας του ΣτΕ ακυρώθηκε η ΚΥΑ 88547/2002 με την οποία χωροθετήθηκε το ΚΥΤ.
Το ΕΚΑ καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Μελών του, σε σύσκεψη την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:30 στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας Γ? Σεπτεμβρίου 48 Β΄ στην αίθουσα του 2ου ορόφου, με θέματα: "Προετοιμασία για τη συγκέντρωση του ΕΚΑ την 1 Απρίλη 2014 στην Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 5:30 μ.μ.
Δήλωση του Νίκου Πυρουνάκη, επικεφαλής της Αριστερή Πρωτοβουλίας Γλυφάδας Στην νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Το μικρό ψάρι» οι «κακοί» πρωταγωνιστές είναι δύο. Ο ένας είναι μαφιόζος που μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του είναι τοκογλύφος και με όπλο το χρέος του αγοράζει μέχρι και τους ανθρώπους και τις συνειδήσεις τους.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































