Εμπλουτίζουμε αυτό το μυρωδάτο και πικάντικο λαχανόρυζο με το λαχανικό της εποχής, την κολοκύθα. Προσθέτει επιπλέον γλύκα, γήινη γεύση και φίνο άρωμα.
Εμπλουτίζουμε αυτό το μυρωδάτο και πικάντικο λαχανόρυζο με το λαχανικό της εποχής, την κολοκύθα. Προσθέτει επιπλέον γλύκα, γήινη γεύση και φίνο άρωμα.
Η Ελένη Πόταρη πέθανε σε ηλικία μόλις 41 ετών και “βύθισε” στο πένθος το ελληνικό χάντμπολ γυναικών, το οποίο υπηρέτησε και ως παίκτρια της Εθνικής Ομάδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Ενημέρωση από Πυροσβεστική υπηρεσία
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 209.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 61.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 159.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 160.
Εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε χτες (27.7.2023) στον Υμηττό. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Μαύρας, η οποία βρίσκεται προς την πλευρά της Ηλιούπολης.
Μεζές απ’ τους λίγους. Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί και τηγανισμένοι έτσι που να γίνουν αφρός. Τ
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο ( Π.Μ.Δ ) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους από την Δευτέρα 19 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη συμβολή με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο ρεύμα προς Αθήνα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 197.
Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 205.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr