Ενημέρωση από κ. Παναγιώτη Κόκλα.
Ενημέρωση από κ. Παναγιώτη Κόκλα.
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική για τον εντοπισμό των δυο 15χρονων μαθητών που έφυγαν από την Ηλιούπολη, πήγαν στον Υμηττό για περπάτημα και χάθηκαν στα χιόνια.
Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτό το αίτημα του Νίκου Παπαβασιλείου και ο καταδικασθείς ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης βγαίνει από τη φυλακή τέσσερις μήνες μετά την καταδίκη του.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών
Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συμμετέχοντας στο μεγάλο στοίχημα, πως δεν θα χαθεί καμία από τις δόσεις των εμβολίων για τον κορωνοϊό και προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση των εμβολιασμών, οι συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν δυσκολία μετακίνησης προς τα εμβολιαστικά κέντρα και συγκεκριμένα για τις ημέρες από Δευτέρα 15/02/2021 έως την και Παρασκευή 19/02/2021, μπορούν να απευθυνθούν στα κάτωθι τηλέφωνα προκειμένου η κοινωνική υπηρεσία να μεριμνήσει για την μετακίνησή τους:
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Είχε αναπτύξει πρωτοπόρα δράση στο αγροτικό κίνημα ως αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου. Είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και είχε εξοριστεί στη Γυάρο και στη συνέχεια είχε πάρει μέρος στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Κατασχέθηκαν ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, πιστόλι, -2- γεμιστήρες, -70- φυσίγγια, μεταλλικό πτυσσόμενο κλομπ, -2- σουγιάδες, χρηματικό ποσό -250- ευρώ και ζυγαριά ακριβείας
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές που από τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά.
Το να είστε λαϊκιστές, δεν φεύγει με σαπούνι.
Από την προτεραιοποίηση των εμβολιασμών έχουν ξεχαστεί και άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού. Όπως το προσωπικό καθαριότητας και φύλαξης του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης
Η 7χρονη κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα, Αντώνη Κοβάτσεφ, δίνει “μάχη” για τη ζωή της αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει ήδη ξεκινήσει κινητοποίηση για τη βοήθειά της
Ζητάμε την Άμεση επαναλειτουργία του Κ.Υ. Ηλιούπολης.
Οι «Νυχτερινοί περιπατητές» ανέλαβαν την ευθύνη για τα γκαζάκια που εξεράγησαν τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου στον όμιλο εφημερίδων Εστία Επενδυτική στο Παγκράτι («Δημοκρατία», «Espresso», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια»).
Οπλισμένοι και αποφασισμένοι για όλα δυο επικίνδυνοι κακοποιοί εισέβαλαν σε καταστήματα στον Χολαργό την ώρα που ήταν γεμάτα με πολίτες. Βίντεο ντοκουμέντο του enikos.gr αποτυπώνει τις δραματικές στιγμές.
Ενημέρωση από Ελληνική Αστυνομία
Στον κόσμο των social media, ιδιαίτερα στα κεντροαριστερά timeline, παγιώνεται η αίσθηση ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιζεί ελέω πανδημίας και εγκλεισμού του γενικού πληθυσμού.
Η 15η Φεβρουαρίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα όπου ολόκληρος ο πλανήτης υποκλίνεται στους σύγχρονους ήρωες, τα παιδιά που παλεύουν μέρα και νύχτα με τον παιδικό καρκίνο.
Δευτέρα 15/2/2021 από 10:00 έως 13:00 σε τρία σημεία της Ηλιούπολης κλιμάκια του Δήμου Ηλιούπολης θα διαθέτουν αλάτι στους κατοίκους για προληπτική χρήση κατά του πάγου, σε εισόδους και πεζοδρόμια.
Θύμα απάτης έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Κουκάκι, με τους δράστες να τις αποσπούν 500.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι δύο κακοποιοί εμφανίστηκαν στο σπίτι της 82χρονης ως συντηρητές ασανσέρ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































