Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 176.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 176.
Αν ψάχνετε μια ιδιαίτερη συνταγή για ένα γιορτινό κάλεσμα στο σπίτι, τη βρήκατε.
Η συνταγή για να φτιάξετε παραδοσιακά μελομακάρονα αρωματικά, ζουμερά και τέλεια σιροπιασμένα, από δύο παλιές νοικοκυρές.
Η ιστορία και η συνταγή του πλούσιου σοκολατένιου κέικ της Αυστρίας με την μαρμελάδα βερίκοκο που προκάλεσε πολλές έριδες και έκαψε ακόμη πιο πολλές καρδιές.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
Γνωρίζατε ότι πριν γίνει γλυκό, ο χριστουγεννιάτικος κορμός που κάνει την εμφάνισή του στα ζαχαροπλαστεία κάθε Χριστούγεννα, ήταν ένας αληθινός κορμός δέντρου;
Ένα κέρασμα πεντανόστιμο και πολύ χαριτωμένο σαν το κλασικό μελομακάρονο απλά με έναν χουρμά γεμιστό με αμύγδαλο στη μέση.
Τα πιο αρωματικά και ζουμερά σοκολατάκια με μανταρίνι, πανεύκολα και με 3 μόνο υλικά, ό,τι πρέπει για κέρασμα ή, γιατί όχι, να συνοδεύσουν τον ζεστό καφέ σας
Τραγανές και μελωμένες, οι δίπλες είναι ταυτισμένες με τα Χριστούγεννα. Και έχουν την τέχνη τους: το φύλλο πρέπει να είναι πολύ λεπτό και το τηγάνισμα να γίνει ταχύτατα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Γαστρονόμου με τίτλο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων»
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Αυτός ο πουρές πατάτας έχει εκείνο το «κάτι» παραπάνω που χρειάζεται για να σταθεί σε ένα γιορτινό τραπέζι.
Κουραμπιέδες βουτυράτοι, παραδοσιακοί, με κονιάκ, καβουρδισμένα αμύγδαλα, πασπαλισμένοι με ζάχαρη άχνη! Ακριβώς όπως τους έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας!
Ένα πανεύκολο, comfort γλυκό. Μια κρέμα σοκολάτας που γίνεται στην κατσαρόλα και γαρνίρεται με φουντούκια και φρούτα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Γνωρίζετε ότι τo gingerbread ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στον Μεσαίωνα, σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ, κι ότι υπήρχαν ακόμη και εκδηλώσεις αφιερωμένες αποκλειστικά σε αυτό;
Η 30χρονη απατεώνισσα που έπεσε στα δίχτυα του νόμου και η υπόθεσή της έγινε γνωστή σήμερα (23.11.2023) από τις Αρχές, χρησιμοποιούσε τα social media και μέσω των λογαριασμών της στο Facebook, και στο Instagram, αλίευε την πελατεία της για botox και άλλες αισθητικές επεμβάσεις στο παράνομο ινστιτούτο αισθητικής στο σπίτι της.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 55.
Φανταστικές γαριδομπουκίτσες τυλιγμένες σε φύλλο καταϊφιού, που σερβίρονται με μια γλυκόξινη σάλτσα για τις απαραίτητες… βούτες.
Μας μένει περίπου ενάμιση μήνας για τα Χριστούγεννα αλλά τα αγαπημένα μας εορταστικά γλυκίσματα είναι ήδη διαθέσιμα σε πολλά ζαχαροπλαστεία.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr