• syntrivani
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • little_bees
  • raxati
  • kargas
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • chrysallida_new
  • kids_party
  • psinokaimetho
  • anagnostou
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • jason cafe
  • Iraklis_Tsims
  • moutrakia.kids.tv
  • artina bakery
  • petshopcorner
  • booze
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • goudis
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • 3pigs

Tag: του

Έλληνες ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια υποβλήθηκαν σε μια πρωτοποριακή υβριδική τεχνική που περιλαμβάνει την έγχυση μεσεγχυματικών κυττάρων και σήμερα ζουν με... ποιότητα χάρη στην «αναγεννημένη» καρδιά τους, γράφει στο tovima.gr η Θεοδώρα Τσώλη.

Ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός αθλητισμός έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού» κατέθεσε πρόσφατα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού (ΥΠΠΟ) μακροσκελή επιστολή με τις θέσεις και τις προτάσεις της, που αφορούν τον ήδη κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο στο δημόσιο ακίνητο Ελληνικού - που αποτελείται από τον χώρο του πρώην Αεροδρομίου και την παραλιακή ζώνη - και στην ανάγκη αυτός να επεκταθεί σε όλη την έκταση του ακινήτου.

Απογοητευτικά είναι για μια ακόμα φορά τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, που αποτυπώνουν το περιβάλλον εργασιακής ανασφάλειας στο οποίο ζουν, πλέον, δεκάδες χιλιάδες νέοι στην Ελλάδα.

Τριάντα χρόνια μετά την δημιουργία της Πρώτης Κιθαριστικής Ορχήστρας, δώδεκα χρόνια από την μεγαλειώδη συναυλία του 2004 και πολλές επιτυχημένες παρουσιάσεις σε διαφορετικούς εμβληματικούς χώρους, οι 100 Κιθάρες, ο Βαγγέλης Μπουντούνης, η Μάρω Ραζή και 300 περίπου συντελεστές – χορωδοί, σολίστες, ερμηνευτές - τιμούν την μαγεία της κιθάρας και της μουσικής με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Tα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας -Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής των Δήμων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τη δωρεάν συμμετοχή βρεφών, νηπίων, παιδιών και παιδιών με αναπηρία μέσω ΕΣΠΑ, ενημερώνουν για τα προσωρινά αποτελέσματα που καταρτίζονται από την ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, οι οποίοι θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 17/8/2016.

Πιο ευτυχισμένη και ικανοποιημένη από ποτέ είναι η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θοδώρα καθώς θα παίξει στην αμερικανική ταινία «Gates of Hades» που θα γυριστεί σε διάφορα μέρη της χώρας μας.

Διαφημιστείτε έξυπνα και σωστά με χαμηλό κόστος μέσω του www.ilioupoligiaolous.gr, εκμεταλλευόμενοι τις τεράστιες δυνατότητες του διαδικτύου για την προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

H Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.), με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, μας ενημερώνει για την εξαιρετική εμφάνιση του Κωφού Ολυμπιονίκη και Παγκοσμιονίκη Σταύρου Ρενιέρη, ο οποίος είναι συμπολίτης μας

Την Τρίτη στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα αναμένονται καταιγίδες τοπικά ισχυρές κατά διαστήματα. Βελτίωση αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 5 με 7 μποφόρ.

Στις 7 Αυγούστου 1944 δυο γερμανικοί λόχοι κσι 800 γερμανοτσολιάδες των Ταγμάτων Ασφαλείας, βαριά οπλισμένοι με πολυβόλα, όλμους και μπαζούκας, έστησαν μπλόκο στον συνοικισμό του Βύρωνα.