Tag: του

Με μεταλλικές δεξαμενές για τον άμεσο και επί τόπου ανεφοδιασμό των οχημάτων, αλλά και εναέριων μέσων πυρόσβεσης εφοδίασε ο ΣΠΑΥ τους δήμους Κορωπίου, Παιανίας και Αγίας Παρασκευής. Έτσι πολλαπλασιάζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα των εθελοντικών ομάδων πυροπροστασίας για την άμεση κατάσβεση, αλλά και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Από τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου εμπνέονται ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Μαρινέλλα, που παρουσιάζουν τρεις βραδιές αφιερωμένες στο έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή, στο χώρο της οδού Πειραιώς 260, (κτίριο Δ?) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, στις 15, 16 και 17 Ιουλίου. Τη σκηνοθεσία της μουσικής παράστασης με τίτλο: «Άφησέ με να ρθω μαζί σου.

Της ΟΛΓΑΣ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΤΟΥ*   «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον μην την εξευτελίσεις» Κ. Καβάφης   Το Γερμανικό σχέδιο ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία και τώρα πάνω στην πλάτη του πειραματόζωου «ΕΛΛΑΔΑ», δοκιμάζεται για πρώτη φορά η προσφυγή στον ESM για το τρίτο πακέτο στήριξης.

Το πατρικό μου, τα Χρόνια της Αλητείας, η Τζεμιλέ, η Παντρειά, τα Σφυρίγματα των φίλων είναι τα πέντε αυτόνομα μέρη που συγκροτούν το «Μυθιστόρημα του μικρού ανθρώπου», το δημοφιλέστερο σε όλο τον κόσμο, αυτοβιογραφικό έργο του κλασικού Τούρκου συγγραφέα. Η Τζεμιλέ, σε πρώτο πλάνο, είναι η ερωτική ιστορία της όμορφης Βόσνιας εργάτριας με τον χαμηλόμισθο γραφιά Νετζατί, και σε δεύτερο πλάνο είναι η ιστορία μιας εργατικής συνοικίας των Αδάνων του 1934 και της σκληρότητας του μεροκάματου στην υφαντουργία.

"Πόνο και δάκρυα" επιφυλάσσει η Κυβέρνηση στους 100.000 μεγαλοκαταθέτες οι οποίοι από το ξέσπασμα της κρίσης έβγαλαν με εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 200.

  Ισχυρή εντολή εξουσιοδότησης για διαπραγμάτευση βάσει της πρότασης που κατέθεσε στους Θεσμούς, έλαβε η κυβέρνηση. Η Βουλή με ψήφους με 251 Ναι 32 Όχι και 8 Παρών, έδωσε το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση και στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο Eurogroup, που θα κρίνει αν θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση για την υπογραφή συμφωνίας.

Ελάχιστες οι ειδήσεις που φτάνουν αυτές τις τελευταίες ημέρες στο πολιτιστικό ρεπορτάζ και αυτές στην πλειονότητά τους αφορούν ματαιώσεις και αναβολές παραστάσεων.

  Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Ηλιούπολης, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφέρεια Αττικής, πρόκειται  να υλοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).       Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Τρεις μέρες μετά την μεγαλειώδη απάντηση που έδωσε ο Ελληνικός Λαός στην κάλπη, η κυβέρνηση δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση, να υποκύψει στους εκβιασμούς των τοκογλύφων δανειστών με προεξάρχουσα την Γερμανία και να υπογράψει το 3ο μνημόνιο εξόντωσης του Ελληνικού Λαού, με συνταγή Γιούνκερ. Η Κυβέρνηση με το συντριπτικό ποσοστό του 61,3%, που της έδωσε ο περήφανος Λαός μας, οφείλει να κατοχυρώσει τα συμφέροντα του πράττοντας άμεσα : 1.

Άμεσο και γρήγορο τέλος στον εφιάλτη (κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος) κάθε γυναίκας πριν βγει στην παραλία βάζει η σύγχρονη δερματολογία με την κρυολιπόλυση !   Η κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ασφαλής θεραπεία σε όλους τους τύπους δέρματος, καθώς δεν τραυματίζει  ούτε το δέρμα, ούτε τα νεύρα αλλά  ούτε και τα αγγεία!   «Είναι  μια νέα επαναστατική, ανώδυνη, μη χειρουργική θεραπεία εξάλειψης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας» αναφέρει η εξειδικευμένη δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, τ. επιστημονικός συνεργάτης  ΝΟΣ «Α.

Πρόγραμμα Πρότυπων Αστυνομικών Τμημάτων με ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς ή εγκληματολόγους ετοιμάζεται να λειτουργήσει σε 10 περιοχές της Αττικής (όπως π.

Το αλαλούμ που είχε δημιουργηθεί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, που δεν φιλοξενήθηκε τελικά στο ΟΑΚΑ αλλά στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Περιστερίου, έστειλε πίσω χρονικά τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης για τη Β΄  Εθνική των Γυναικών, στον όμιλο της Αττικής.   Τελικά το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες ανάμεσα στο Περιστέρι, την Ηλιούπολη, τον Πανιώνιο και τον ΝΟ Πατρών.

Μετά από εντατική προσπάθεια ? και παρά το αντίξοο περιβάλλον που δημιουργούν οι ευρύτερες εξελίξεις ? η δημοτική αρχή Γλυφάδας παραδίδει τις παραλίες καθαρές τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες της πόλης.

Να φύγουμε επειγόντως για καλοκαιρινές διακοπές και μάλιστα με συνταγή γιατρού μας προτρέπουν οι ειδικοί.   Σε μελέτη που έγινε πρόσφατα σε εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες, η έλλειψη διακοπών σε όσους προτιμούν να παραμένουν «κολλημένοι» με το γραφείο βρέθηκε να αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου αλλά και τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.