• anthologio
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • kargas
  • carbonoff
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • venchi
  • george's_jewellery
  • raxati
  • vlachos_apofraxeis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • skoumis_metaforiki
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • goudis
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • psinokaimetho
  • 3pigs
  • chrisalida
  • moutrakia.kids.tv

Tag: το

Νέο αρνητικό ρεκόρ τετραετίας σημειώθηκε στην πτώση των εξαγωγών τον μήνα Νοέμβριο του 2013, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα περασμένου έτους.   Επίσης, περιορίστηκαν σημαντικά οι ρυθμοί αύξησης των εξαγωγών, σε επίπεδο 12μήνου, παραμένοντας ωστόσο, σε θετικό έδαφος.

Η ΓΣΕΕ μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 12.00 Συνέντευξη Τύπου με θέμα την κατάρρευση όλων των χαλυβουργικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επανασύνδεσης ρεύματος από την ΔΕΗ σε φτωχά νοικοκυριά που για διάφορους λόγους δεν εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο . Συνολικά έχουν γίνει επανασυνδέσεις από την ΔΕΗ σε 5.

Η νέα χρονιά μας βρίσκει μπροστά σε μια σημαντική εκδήλωση-ανοικτή συζήτηση, που αφορά τους σπόρους και τον έλεγχο της τροφής μας. Με τη συμμετοχή των: Αυτοδιαχειριζόμενος Αγρός στο Ελληνικό, Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης, Πελίτι, Δρυάδες, Ο Κήπος της Αφθονίας, ΒΙΟ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕΕΡΤ ? Σχολεία ? Νοσοκομεία ? Νερό ? Μεταφορές - Αμυντική Βιομηχανία - Τώρα ο ΑΔΜΗΕ ! ! ! 3 χρόνια τώρα η πατρίδα μας και η ζωή μας ξεπουλιέται. Μοιράζουν τα ιμάτια της χώρας μας, αφαιρούν κάθε δικαίωμα στις οικογένειές μας για ζωή και μέλλον.

Στο παρελθόν ανήκει η ραστώνη των εορταστικών ημερών, που άλλωστε λόγω κλίματος δεν υπήρξε καν αυτή την περίοδο. Απλά υπήρξε η αναμονή να περάσουν οι αργίες και το 2014 να συνεχίσει ακριβώς όπως τελείωσε και το 2013.

Την πρόθεσή τους να μην ζητούν απόδειξη από τους ασθενείς για το αν έχουν πληρώσει το χαράτσι των 25 ευρώ, εκδηλώνουν σταδιακά οι νοσοκομειακοί γιατροί, σε μία αυθόρμητη συμπαράσταση προς τους ασθενείς που έχουν ανάγκη το δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας. Ήδη, ο γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαίας Τάσος Γιακουμής, μιλώντας σε τοπικά ραδιόφωνα δήλωσε ότι: ?Εμείς θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε τυς ασθενείς χωρίς να ζητάμε αποδείξεις για το αν έχουν ή όχι καταβάλει το ποσό των 25 ευρώ?.

Με ημερομηνία λήξης, αν δεν σημειωθούν σημαντικές αλλαγές, βρίσκονται τα δημοτικά κολυμβητήρια, τόσο λόγω των διαθεσιμοτήτων - απολύσεων στους ΟΤΑ (έρχεται νέο κύμα), όσο και λόγω της τιμής του πετρελαίου.   Όσο και αν πληρώσουν συνδρομές οι δημότες και οι σύλλογοι (για ένα δικαίωμα που θα έπρεπε να είναι δωρεάν, αφού και φορολογούνται "κεντρικά" και δημοτικά τέλη πληρώνουν), το οικονομικό πλάνο δε βγαίνει.

 Έκπτωση για όλους τους καταναλωτές στο ρεύμα ύψους 70% σε περιόδους αυξημένης αιθαλομίχλης στην ατμόσφαιρα θα ισχύει μετά την υπογραφή της απόφασης από το ΥΠΕΚΑ και το το υπουργείο Οικονομικών. Τα μέτρα που αφορούν στην έκπτωση επί του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε οικιακούς καταναλωτές σε περιόδους αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια προβλέπονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς επιχειρείται συνολική αποτίμηση των εξελίξεων από τα αμερικανικά ΜΜΕ. Τις τελευταίες μέρες εμφανίζονται σε αμερικανικά ΜΜΕ, διιστάμενες απόψεις για τις προοπτικές της οικονομίας στην Ευρωζώνη και ειδικότερα στην Ελλάδα.

Νέα ευθεία αμφισβήτηση Βενιζέλου από την κίνηση των «75»   Με νέα ανακοίνωσή της επικρίνει «όσους βολεύονται με ένα μικρό ΠΑΣΟΚ, αποκομμένο από την κοινωνία, μαγαζάκι για προσωπικά παιχνίδια» επισημαίνοντας ότι δεν ήταν μονόδρομος η πλήρης ένταξη του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και η πλήρης συμπόρευση με την ΝΔ.   Υπήρχαν εναλλακτικές, που όμως αναφέρουν αποκλείστηκαν.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, θα έχει κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, ο επικεφαλής της ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ελέγχει τον ρόλο της τρόικας, ο Αυστριακός ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας, στο πλαίσιο περιοδείας που αρχίζει το Σαββατοκύριακο από την Πορτογαλία και θα συνεχιστεί σε Ελλάδα, Κύπρο και Ιρλανδία.   Όπως επισημαίνει σε σημερινό της δημοσίευμα η μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ», ο Ότμαρ Κάρας είχε καταθέσει ήδη τον Δεκέμβριο μία έκθεση για την τρόικα, η οποία εμπλουτισμένη με πληροφορίες και στοιχεία που θα συγκεντρώσει ο ίδιος κατά την περιοδεία του στις τέσσερις χώρες, θα τεθεί προς ψήφιση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 16 Ιανουαρίου.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς το Κίνημα Δεν Πληρώνω βρέθηκε στη ΔΟΥ Ηλιούπολης προκειμένου μαζί με δεκάδες συμπολίτες μας να καταθέσουμε 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας.   Τα πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας τα οποία είναι πλέον φόρος/χαράτσι και όχι ανταποδοτικό τέλος μέσω του οποίου κατασκευάζονται και συντηρούνται δρόμοι και θέσεις στάθμευσης.