• vlachos_apofraxeis
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • venchi
  • kargas
  • raxati
  • ispecs
  • syntrivani
  • little_bees
  • george's_jewellery
  • anthologio
  • carbonoff
  • lampros_odontiatros
  • jason cafe
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • moutrakia.kids.tv
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • dimi_fashion
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • booze
  • petshopcorner
  • psinokaimetho
  • chrisalida
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • 3pigs
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims

Tag: R

Όπως είναι γνωστό, στις 2/12 το ΣτΕ θα εκδικάσει προσφυγές των Δήμων Κρωπίας, Ηλιούπολης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Παιανίας-Γλυκών Νερών, Γλυφάδας, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Παπάγου-Χολαργού καθώς και ιδιωτών κατά του Π.Δ. 187/2011 για την προστασία του Υμηττού.

Το «μαγικό αμαξοστάσιο του Άγιου Βασίλη» έρχεται για πρώτη φορά στην καρδιά της Αθήνας και προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Χριστουγέννων, προκειμένου να βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη να μοιράσει τα δώρα του σε όλα τα παιδιά της Αθήνας!

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, μέλη της σπείρας. Κατασχέθηκαν -20.209- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, -623- πακέτα λαθραίου καπνού, το χρηματικό ποσό των -264.730 - ευρώ, δύο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα και ένα (1) Ι.Χ. φορτηγό

Συγκινητική ήταν η προσπάθεια αναδάσωσης των καμένων εκτάσεων του Υμηττού, καθώς πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες, μικρά παιδιά, συλλογικότητες, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, πρόσκοποι, σχολεία, νηπιαγωγεία, αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν στη χθεσινή αναδάσωση των εκτάσεων

...η νέα μελέτη προτείνει δυόροφη υπόγεια σήραγγα στην οποία δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων βαρέως τύπου (νταλίκες, φορτηγά κ.λπ.) και τα οποία θα συνεχίσουν να διέρχονται από την Ηλιούπολη...

Τελικά εκτός από τους δικαστές θα φορολογηθούν πιο ευνοϊκά και μάλιστα θα πάρουν και επιστροφή φόρου και οι λειτουργοί του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η κυρία Νοτοπούλου διορίζεται από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».

Τεράστια επιτυχία είχε η πρώτη εξόρμηση εθελοντικής αναδάσωσης που διοργάνωσαν ο ΣΠΑΥ, οι Δήμοι Ηλιούπολης, Βύρωνα και Ελληνικού - Αργυρούπολης και το “Όλοι μαζί μπορούμε” τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

O Κωνσταντίνος Βαγγέλης είναι αστυνομικός, με καταγωγή από τα Ιωάννινα, που πήγε στη Λέσβο με απόσπαση για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στη Μόρια.

το ένα και μοναδικό μεταγωγικό όχημα που διαθέτουν φαίνεται ότι βρίσκεται σε κακό χάλι, με ορατό τον κίνδυνο αποδράσεων των κρατουμένων ανά τακτά διαστήματα και το κυριότερο τον κίνδυνο ζωής για τους ίδιους τους αστυνομικούς.