• syntrivani
  • carbonoff
  • kargas
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • anthologio
  • george's_jewellery
  • raxati
  • venchi
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • chrysallida_new
  • petshopcorner
  • moutrakia.kids.tv
  • booze
  • psinokaimetho
  • goudis
  • jason cafe
  • Iraklis_Tsims
  • skoumis_metaforiki
  • chrisalida
  • enso_tatoo
  • artina bakery
  • kids_party
  • anagnostou
  • 3pigs
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • stamatiou_apofraxeis

Tag: R

Μάρω Μπαβελή + Μαρία Κουλούρη «Δομικά Υλικά»   Γεωργία Καλοδίκη + Σπύρος Αραβανής «Η ιστορία ενός ανθρώπου»   To δι?κτυο δρα?σης Music Is, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο «Μουσική + Ποίηση» προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης μουσικής και ποιητικής δημιουργίας. Δύο ζευγάρια συνθετών και ποιητών κάθε μήνα, από το Νοέμβριο έως το Μάρτιο, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους στη σκηνή του Τριανόν.

Σκληρότατους χαρακτηρισμούς με ένα πύρινο άρθρο στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «πυροβολεί» όλο τον ΣΥΡΙΖΑ: Από τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον Νίκο Φίλη και από τον Γιώργο Κατρούγκαλο μέχρι τον Νίκο Βούτση και την εφημερίδα «Αυγή». Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για να χαρακτηρίσει τον Πρωθυπουργό, υπουργούς και το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

  Και ξαφνικά οι γυναίκες συνειδητοποιούσαν ότι γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες τους,  βρίσκονται στα χέρια ενός αγνώστου!   Ο δράστης διάλεγε τα θύματα στο facebook φτιάχνοντας ψεύτικο προφίλ στο οποίο εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος πασίγνωστης εταιρείας εσωρούχων. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Θέση μου είναι  και τούτο προσπαθώ να τηρώ διαχρονικά πως οι απόψεις και οι ιδέες του καθενός μας και ιδιαίτερα  όσων ασχολούνται έστω και επιδερμικά με τα κοινά μπορούν καλλίτερα να εκφράζονται στους μαζικούς χώρους και τα κινήματα στην επαφή με τους πολίτες και εκεί που τα προβλήματα ζέουν.   Τα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ίσως δεν είναι ο τρόπος που θεωρώ πλέον πρόσφορος για ανταλλαγή απόψεων.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 20-1-2016 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 20χρονος υπήκοος Νιγηρίας και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν οικία στην ίδια περιοχή.   Από την έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Βούλας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες, από μηνός περίπου, κινούμενοι πεζοί στις περιοχές Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης εισέρχονταν σε οικίες και με το πρόσχημα της πώλησης ημερολογίων, διέπρατταν κλοπές, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, στην περικοπή των συντάξεων, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.

  Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-1-2016, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός, για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ? εξακολούθηση.   Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας μητέρας ανήλικης μαθήτριας, εντοπίσθηκε ο 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος είναι υπεύθυνος κυλικείου Δημοτικού Σχολείου σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και προσήχθη για εξέταση.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης σας προσκαλεί: ?ΣΑΒΒΑΤΟ 30/01/2016?ΚΥΡΙΑΚΗ 31/01/2016 ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: "ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ 38ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ(2015, 8+8 ταινίες, 110΄+114΄) Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.   ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ(Μαρ.

Τέλος και η 17η αγωνιστική.   Μετά τους δύο χθεσινούς αγώνες (νίκη για Φωστήρα Ηλιούπολης και ήττα για την Διάνα) , τα σημερινά αποτελέσματα για τις ομάδες της πόλης μας είναι τα εξής:   ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ  3 -   0 ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ   ΑΓ.

Ζήσαμε και σήμερα μια μέρα της «κανονικότητάς» μας. Για μας η κανονικότητα πια δεν περιλαμβάνει μόνο να είναι τα παιδιά σου άνεργα και ψυχοπλακωμένα, να μην μπορείς να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ και να σου ?ρχεται το κατασχετήριο.

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνέληφθησαν χθες (22-01-2016) το μεσημέρι, δύο Αστυφύλακες, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής, γιατί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες φύλαξης σε οικία επιχειρηματία, ενώ για την υπόθεση αυτή αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου και ένας Αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος ? Ελληνικής Ακτοφυλακής.   Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών, καθώς και για άσκηση επαγγέλματος παρά τη θέση τους ως αστυνομικοί.

Στην χορήγηση δύο νέων αδειών για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου προχώρησε αυτή την εβδομάδα ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός της Πόλης μας (ΠΑΟΔΗΛ).   Έτσι, μετά την έκδοση αδειών λειτουργίας για το Β΄ Αθλητικό Κέντρο (γήπεδο ποδοσφαίρου και κλειστό γυμναστήριο), το Δ΄ Αθλητικό Κέντρο, τα γήπεδα τένις Πανοράματος και το Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο, την Τετάρτη η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών χώρων και Αθλητικών εγκαταστάσεων εισηγήθηκε την άδεια καταλληλότητας και για το Δημοτικό Στάδιο.

Την θέση της Εκκλησίας για την καύση των νεκρών, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται, με αφορμή την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη κ.