Πριν ένα χρόνο λιάζονταν στην Ομόνοια και μετά εξαφανίζονταν. Τώρα σαπίζουν στη λάσπη, ξεροσταλιάζουν στα «κέντρα υποδοχής» ή οδηγούνται σιδηροδέσμιοι σε Αμυγδαλέζες που έκλεισαν.
Πριν ένα χρόνο λιάζονταν στην Ομόνοια και μετά εξαφανίζονταν. Τώρα σαπίζουν στη λάσπη, ξεροσταλιάζουν στα «κέντρα υποδοχής» ή οδηγούνται σιδηροδέσμιοι σε Αμυγδαλέζες που έκλεισαν.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αγ. Δημητρίου, διοργανώνει εκδήλωση
Είχαμε γράψει πριν μήνες για το Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Ηλιούπολης.
Η βραβευμένη από την Unesco «19η Μαΐου» - Γενοκτονία της Φανής Δαλεζίου με τον Παύλο Κοντογιαννίδη σε Σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσακανάκη θα συνεχίσει το ταξίδι της εκτός συνόρων αφού διακρίθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά φεστιβάλ παγκοσμίως!
Η μορφή του Ιησού, έτσι όπως φιλοτεχνήθηκε σε βράχους, πριν από 1500 χρόνια στην περιοχή Muğla
Απο Νικο Πιλαβιο - Παραμυθα
Στο δημοτικό συμβούλιο της 9ης Μαρτίου η διοίκηση έφερε ως έκτακτο θέμα τον προγραμματισμό προσλήψεων στα πολιτιστικά προγράμματα του δήμου.
Από την έρευνα , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλαπεί το τελευταίο δεκαήμερο από την Κηφισιά και την Γλυφάδα
ομιλητής: Πάνος Τότσικας / προβολή βίντεο - Τετάρτη 6 Απριλίου, 7.30 μμ
Την έναρξη του 31ου Παιδικού Φεστιβάλ θα κηρύξει ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 6.00 το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου Βύρωνα.
Χθες η "Λαϊκή Ενότητα" άνοιξε επίσημα τον διάλογο με τους πολίτες της Ηλιούπολη
Καινοτόμες ρομποτικές κατασκευές με θέμα τον Γαλαξία μας παρουσίασαν οι 50 ομάδες μαθητών δημοτικού από όλη την Ελλάδα που προκρίθηκαν στον τελικό του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.
Περισσότερα από 11 εκατομμύρια σπίτια σε όλη την Ευρώπη παραμένουν άδεια. Ο αριθμός αυτός είναι υπέρ-αρκετός για να στεγάσει όλους τους άστεγους της Ευρώπης.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης καλεί τους ενδιαφερόμενους κατοίκους του Δήμου προκειμένου να εγγραφούν στο Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Ηλιούπολης
φαίνεται ότι κάποιοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν την ανωνυμία και πιθανότατα κάποια προνόμια.
Οι εκδόσεις «Άπαρσις» σε συνεργασία με την Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία, διοργανώνουν, διήμερο πολύμορφων και πολυθεματικών εκδηλώσεων
Ανοιχτή επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον κ. Τσίπρα, Πρωθυπουργό της χώρας, εν όψει της συζήτησης για τη Δικαιοσύνη, τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή
Η τότε δημοτική αρχή του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Κιντή δεν είχε αντιμέτωπους μόνο τους σφετεριστές της δημόσιας γης στην πόλη αλλά και την αδιαφορία μέχρι και εχθρική συμπεριφορά του κράτους, των οργάνων του, των Κυβερνήσεων.
ΧΕΝΡΙΚ ΙΨΕΝ Όταν Ξυπνήσουμε Εμείς Οι Νεκροί, Κάπα Εκδοτική Γραμμένο Το 1899.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































