ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠAIΡΝΕΤΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ BEACHOBARA KAI ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ???..
ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠAIΡΝΕΤΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ BEACHOBARA KAI ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ???..
Την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, λίγο μετά την παραίτηση της Κατερίνας Μάρκου από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και την απομάκρυνση του Γρηγόρη Ψαριανού από τον Φώτη Κουβέλη.
Εργαζόμενοι και εργαζόμενες από τον κλάδο του εμπορίου, έδωσαν στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση - κάλεσμα: "Εμείς, εργαζόμενοι και εργαζόμενες στο χώρο του εμπορίου, γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα που μαστίζουν τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες του κλάδου: απλήρωτες ώρες εργασίας, μειώσεις μισθών και τσάκισμα των συλλογικών συμβάσεων, απολύσεις, ωράρια λάστιχο, εντατικοποίηση και αυταρχισμός, δουλειά, πλέον, και τις Κυριακές. Προβλήματα που μοιραζόμαστε οι εργαζόμενοι σ? όλους τους χώρους δουλειάς: μικρά καταστήματα, πολυεθνικές αλυσίδες, πολυκαταστήματα, supermarkets.
Φέτος, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει στους μικρούς της φίλους <το μαγικό κλειδί>, έργο εμπνευσμένο από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα: Η καρδιά της βασιλοπούλας.
το Πρόγραμμα για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας βγήκε απο τον Ιερό Ναό. .
Σύνοδο όσων έχουν διατελέσει υπουργοί Παιδείας συστήνει ο αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, η οποία θα συνέρχεται μία φορά την εβδομάδα.
"Την Δευτέρα 14 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου 2014. Ευελπιστούμε ότι οι εκπτώσεις θα είναι πραγματικές προς όφελος των καταναλωτών αλλά και των εμπόρων οι οποίοι πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να πραγματοποιούν ουσιαστικές εκπτώσεις και ελκυστικά ποσοστά από 50% και πάνω", σημειώνει η ΕΚΠΟΙΖΩ.
Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία του ΟΑΕΔ για τον αριθμό των ανέργων που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας στη χώρα μας. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, στην Ελλάδα της Κρίσης, αποκλεισμένοι από το επίδομα ανεργίας είναι 1.
γράφει ο Άκης Μπαδογιάννης Για πολλά χρόνια η παραλία του Αγ. Κοσμά ήταν κλειστή για τους ανθρώπους που δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να πληρώσουν εισιτήριο.
Από τη δημοτική κίνηση "ΑΝΩ - ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι γνωστοποιείται η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία κάνει δεκτή (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) την αίτηση πολιτών του Αλίμου κατά της εταιρίας ?ΜΑΚΡΟ? με την οποία ζητείτο η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, ναού και ιστορικού μνημείου σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Την πρόσβαση αυτή απαγορεύει παντελώς η εταιρία ?ΜΑΚΡΟ?, ιδιοκτήτρια της έκτασης, που περιβάλει το μνημείο της μικρής ιστορικής εκκλησίας.
Θύμα της «μισής αλήθειας» ο Δήμος Αγ. Δημητρίου από μια έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αναπαράχθηκαν αφειδώς σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους και ενημερωτικά έντυπα, σχετικά με έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη διαδικασία είσπραξης εσόδων στο Δήμο Αγ.
Δήμαρχοι και περιφερειάρχες έντιμοι και χρηστοί διαχειριστές ή χρήσιμοι λαϊκοί αγωνιστές; Του Γιώργου Χαρίση* Μπορεί όντως στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να μην εκφράστηκε μια κοινωνική δυναμική ανατροπής, που θα οδηγούσε τα ψηφοδέλτια, που υποστήριξαν οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανάδειξη στη διοίκηση περισσότερων περιφερειών και δήμων, όμως το γεγονός ότι επικράτησαν στις περιφέρειες Αττικής και Ιονίων Νήσων και σε αρκετούς δήμους της Αττικής και της περιφέρειας, μπορεί να ανοίξουν το δρόμο στη συγκρότηση ενός αυτοδιοικητικού ? κοινωνικού μετώπου, που με όρους εξουσίας θα αντιπαρατεθούν απέναντι στη μνημονιακή πολιτική και τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Το σίγουρο είναι ότι το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την τοπική αυτοδιοίκηση και η σημερινή μνημονιακή ασφυξία, στην οποία καλούνται να ασκήσουν την πολιτική τους οι νέοι αριστεροί δήμαρχοι και περιφερειάρχες, δεν τους δίνουν μεγάλα περιθώρια για να εφαρμόσουν μια εναλλακτική κοινωνική πολιτική, που να αντιστοιχεί σ? ένα διαφορετικό μοντέλο κοινωνικής οργάνωσης που οραματίζεται η Αριστερά.
Η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης αποφάσισε, διοργάνωσε και λειτούργησε, τη σχολική χρονιά 2013 ? 2014 Φροντιστήριο Αλληλεγγύης για όσους μαθητές είχαν ανάγκη και δεν μπορούσαν οι οικογένειές τους να ανταποκριθούν οικονομικά στα αυξημένα έξοδα. Την προσπάθεια αυτή θα συνεχίσει και στην επόμενη σχολική χρονιά.
Το Άρδην και η Ρήξη διοργανώνουν σήμερα Τρίτη 8 Ιουλίου στις 20.00 εκδήλωση ? ενημέρωση για το ξεπούλημα της ΔΕΗ & το ενεργειακό ζήτημα της χώρας.
Η απερχόμενη Διοίκηση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.
γράφει η Νάση Πετριτσοπούλου Σχόλιο 1οΚυριακή 6 Ιουλίου 2014 Πάλι νύχτα. Από το Διαδίκτυο ακούω «Το ποτάμι του χρόνου».
Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων 2014" Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 ώρα 09.00 μ.
"Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τα μέτωπα αντίστασης των εργαζομένων. Από τους απεργούς Χαλυβουργούς στον τον ηρωικό αγώνα των καθαριστριών, που παλεύουν ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ και όχι "για την τιμή των όπλων".
Ξεκινά την Δευτέρα 14 Ιουλίου, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών, για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους, από τον ΟΑΕΔ Σημειώνουμε ότι φέτος θα δοθεί δυστυχώς για τελευταία φορά ως αποτέλεσμα της μείωσης των εργοδοτικών εισφορών και μάλιστα μόνο το μισό ποσό ανά κατηγορία δικαιούχου. .
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































