• anthologio
  • raxati
  • kargas
  • carbonoff
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • ispecs
  • chrysallida_new
  • skoumis_metaforiki
  • dimi_fashion
  • booze
  • artina bakery
  • petshopcorner
  • kids_party
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • Iraklis_Tsims
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • 3pigs
  • anagnostou
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • chrisalida

Tag: S

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Με την επιστολή αυτή, οι κοινωνικοί λειτουργοί του ΙΚΑ θέλουμε να εκφράσουμε πρώτοι τη ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ μας για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΑΓΩΝΑ ενάντια στην αδίστακτη μνημονιακή κυβέρνηση που εδώ και 4 χρόνια συστηματικά εγγυάται στη Τρόικα την εξαθλίωση του ελληνικού λαού!!! Που εδώ και 4 χρόνια έχει καταφέρει να σύρει στη φτώχια και την ανεργία το σύνολο του ελληνικού λαού και που στο όνομα της «εξυγίανσης» ιδιωτικοποιεί συστηματικά και προοδευτικά απαξιώνει την δημόσια υγεία και την κοινωνική ασφάλιση (βλέπε υποστελέχωση και υποβάθμιση των υγειονομικών και διοικητικών υπηρεσιών ΙΚΑ- ΕΟΠΥΥ, εξαντλητικές μειώσεις μισθών-συντάξεων, κλείσιμο νοσοκομείων ΙΚΑ κλπ). ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!Σαν κοινωνικοί λειτουργοί του ΙΚΑ τις προθέσεις «εξυγίανσης»- ή αλλιώς ξηλώματος της κοινωνικής ασφάλισης ?πρόνοιας τη βιώσαμε με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ όπου υπηρετούσαμε και προσφέραμε κοινωνικές υπηρεσίες σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Πρόκειται για ένα από τα ιερότερα σύμβολα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας που φυλάσσεται στην Τήνο, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του Έλληνα για την Παναγία αλλά και με τους απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας τους προηγούμενους δυο αιώνες.

Η πλειοψηφία των αθλητών έχουν βρεθεί στο βάθρο παραολυμπιακούς αγώνων. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 12 κολυμβητές και κολυμβήτριες που είναι οι εξής: Μακροδημήτρης Αριστείδης (100μ.

Η παραπάνω διαπίστωση ανήκει στο Γιώργο Βήχα, καρδιολόγο του ΕΟΠΥΥ του Αγίου Δημητρίου (πρώην ΙΚΑ), που μαζί με άλλους 230 εθελοντές, εκ των οποίων οι 90 είναι νοσοκομειακοί γιατροί, αλλά και οικονομολόγοι, καθηγητές, ελεύθεροι επαγγελματίες και άνεργοι, δίνουν μάχη κάθε μέρα, για να συνεχίσουν να έχουν εκατοντάδες συνάνθρωποί μας το δικαίωμα πρόσβασης στην Υγεία. Στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ) κάθε μέρα γράφεται η σύγχρονη τραγωδία της Ελλάδας στον καιρό του Μνημονίου.

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε το 1990 να ανακηρύξει την 12η Αυγούστου κάθε χρόνου ως Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας, επικεντρωμένη στα προβλήματα των νέων ανθρώπων όλου του πλανήτη. Το θέμα της Διεθνούς Ημέρας Νεολαίας 2013 είναι «Μετανάστευση Νεολαία:.

του Στρατή Μαζίδη   Όλα καλά και ωραία. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πήγε στην Ουάσινγκτον συνομίλησε με τον Κέρι, είδε και τον Ομπάμα, αλληλοχτυπήθηκαν στην πλάτη και πήρε την?πολυπόθητη δήλωση στήριξης.

  Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί.Ποιός ξέρει πόσες καμήλες κατάπιατε ενώ προσπαθούσατε να διυλίσετε κουνούπια!Ώστε έτσι λοιπόν , οι φτωχοί και οι πονεμένοι της Ηλιούπολης αξίζουν περισσότερης προσοχής από τους φτωχούς και τους πονεμένους της άλλης Ελλάδας ή του υπόλοιπου κόσμου!Μπράβο !!! Ρατσισμός και κατηγοριοποίηση του ανθρώπινου πόνου είναι το νέο στοιχείο στην καινούργια σας κοινωνία .

Οι Δήμοι μετά τις προγραμματισμένες απολύσεις των πρώτων δημοτικών υπαλλήλων, βάζει στόχο την δεύτερη απόφαση της Τρόικας, το κλείσιμο των Οργανισμών (πολιτιστικών-αθλητικών) και το δόσιμο υπηρεσιών στο νέο φρούτο τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, που φτιάχνονται ύστερα από τα Προγράμματα των ΤΟΠΕΚΟ, και χωρίς να ξέρουμε  ποιοί βρίσκονται πίσω απο τις επιχειρήσεις αυτές..

Σας γράφω για να σας ζητήσω να διαβιβάσετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φίλους και σε συγγενείς και να τους ζητήστε να υπογράψουν επίσης, το e-υπόμνημα. Χρειαζόμαστε μερικές χιλιάδες υπογραφές, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επιτύχουμε το στόχο μας.

Σήμερα, μετά από μέρες, -είχα πάει στο νησί μου να πάρω κάποιες ανάσες- διάβασα τον «Ριζοσπάστη». Αρκετά άρθρα του είναι αφιερωμένα στο να απαντούν στην επίθεση που δέχεται το ΚΚΕ με την επιλογή του να πουλήσει σε επιχειρηματία το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «902».

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι χρόνιοι ασθενείς στην Ελλάδα, καθώς χάνουν το δικαίωμα της πρόσβασης στη θεραπεία και επιπλέον πληρώνουν από την τσέπη τους δυσβάσταχτα ποσά για απαραίτητα φάρμακα και διαγνωστικές εξετάσεις. Μπροστά σε αυτή τη σκληρή πραγματικότητα, και με τους ανασφάλιστους που μένουν χωρίς περίθαλψη να αυξάνονται κατά χιλιάδες καθημερινά, καρκινοπαθείς, σκληρυντικοί, ρευματοπαθείς, θαλασσαιμικοί, οροθετικοί με HIV λοίμωξη και όλα τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων (ΠΕΣΠΑ) διεκδικούν ομόφωνα ένα άλλο ?βιώσιμο, δίκαιο και δημόσιο? Εθνικό Σύστημα Υγείας, που δεν θα τους οδηγεί στον Καιάδα.