Tag: ilioupoligiaolous.

Με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, αμέσως μετά την σημερινή πληροφόρηση για ύπαρξη θετικού κρούσματος κορωνοϊού, ανεστάλη η λειτουργία του Δημαρχείου Ηλιούπολης για σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, 15 &16/9/2020,

5 χρόνια μετά την περίοδο της σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ των του κινήματος των «Πολιτών υπέρ των Ρεμάτων» και της Περιφερειακής Διοίκησης Αττικής, 5 χρόνια μετά την κατάληξη της αντιπαράθεσης σε ανταλλαγή σειράς ανακοινώσεων...

Η 14η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί από το ελληνικό κράτος με τον νόμο 2645/1998 (ΦΕΚ 234/Α/13-10-1998) ως Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος

Η εισαγωγή του νεαρού έγινε την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, όταν οι γιατροί επισκέφθηκαν τον θάλαμο για τις καθιερωμένες εξετάσεις στους ασθενείς, διαπίστωσαν πως ο νεαρός έλειπε από το κρεβάτι του.

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ηλιούπολης. Στα πόστα τους οι εργαζόμενοι πριν την παραλαβή των αποτελεσμάτων του μοριακού τεστ.

Γ. Πατούλης: « Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να συνδράμει με στοχευμένες δράσεις, προκειμένου οι μαθητές να φιλοξενούνται σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον»

Μία σημαντική και ελπιδοφόρα εξέλιξη για την διευθέτηση του πολύπαθου ρέματος της Πικροδάφνης υιοθέτησε προ ολίγων ημερών το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) .

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, του προέδρου του ΔΣ κ. Γιάννη Τσαρπαλή και του Αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Φώτη Ιασωνίδη, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 3ο Γενικό Λύκειο Αργυρούπολης.