Δεδομένο 1: Όταν ο Τσίπρας δεν λέει ψέματα λέει το αντίθετο από εκείνο που κάνει. Για παράδειγμα η πιο αναξιοπρεπής πράξη των τελευταίων δεκαετιών ήταν η φόρα παρτίδα και απολύτως ξετσίπωτη απόπειρα εξαγοράς συνειδήσεων με τη λεγόμενη 13η σύνταξη.
Δεδομένο 1: Όταν ο Τσίπρας δεν λέει ψέματα λέει το αντίθετο από εκείνο που κάνει. Για παράδειγμα η πιο αναξιοπρεπής πράξη των τελευταίων δεκαετιών ήταν η φόρα παρτίδα και απολύτως ξετσίπωτη απόπειρα εξαγοράς συνειδήσεων με τη λεγόμενη 13η σύνταξη.
Ο παγκόσμιος αθλητισμός και η Formula 1 θρηνεί, αφού ο σπουδαίος Νίκι Λάουντα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.
Τι απαντά η κ. Αργυρώ Πίκουλα στον πρώην συνεργάτη της και τέως Δήμαρχο Ηλιούπολης.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, μέλη της σπείρας - Εξιχνιάσθηκαν είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις κλοπών
Συγκεκριμένα, άγνωστοι βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ έβαλαν φωτιά σε κάδους, πέταξαν «τρικάκια» για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, με την Πατησίων να κλείνει, προκαλώντας φυσικά… κομφούζιο.
Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπʼαριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.
Στα νότια πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα βoρειοδυτικά ορεινά.
Εγκρίθηκε η πρόταση για τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Βύρωνα», η οποία κατατέθηκε από τον Δήμο Βύρωνα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, μεταξύ άλλων 83 προτάσεων που είχαν κατατεθεί απʼ όλη την Ελλάδα.
Οι κάτοικοι του Δήμου Αλίμου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΤΑΙΠΕΔ για την εκχώρηση της Μαρίνας Αλίμου σε επενδυτές.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2073 στις 16-5-2019
Για τις δύο επιθέσεις έγιναν συνολικά 20 προσαγωγές χωρίς προς το παρόν να είναι γνωστό εάν κάποια μετατράπηκε σε σύλληψη.
Η εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο! Η πόλη αφημένη στην τύχη της, ταξιδεύει με αυτόματο πιλότο!
Ξεφυλλίζοντας το πρόγραμμα του Δημάρχου κ. Βαλασόπουλου, διαπίστωσα ότι στο πρόγραμμα της περιόδου 2019 – 2023 στους ΣΤΟΧΟΥΣ για τη θητεία που ζητά να του ανανεώσουν οι Ηλιουπολίτες και να του δώσουν μάλιστα “τη δύναμη από την πρώτη Κυριακή”, δεν γίνεται καν αναφορά στη μέριμνα που –βάσει νόμου- υποχρεούται ο κάθε Δήμος να έχει για τα αδέσποτα ζώα.
Μην συνεχίζεις να τραγουδάς τους στίχους : ''Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα'''
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα του Ρέματος Πικροδάφνης, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Νέα πρόκληση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με γραπτό του μήνυμα για την εθνική τουρκική εορτή της 19ης Μαΐου και τα 100 χρόνια από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Τουρκίας, που για την Ελλάδα σημαίνει Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































