Tag: w

Ο θεός Κόνανος ζούσε, κατά τον Κορνάρο, κάπου στα βάθη της Ανατολίας κι από την αχλύ της μνήμης μου ανασύρω τους προσκυνητές του να πορεύονται στα βάθη των ερήμων εις αναζήτησιν του θεού τους, άλλοτε αλαλάζοντες κι άλλοτε ολοφυρόμενοι ...

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι βουτιές στην θάλασσα δεν είναι απαραίτητο στην Αττική να έχουν ως προϋπόθεση γεμάτο πορτοφόλι για μια οικογένεια αλλά και τους νέους και τις νέες με χαμηλό εισόδημα.

Τρία χρόνια ακριβώς από το δημοψήφισμα- απάτη και από τη στροφή 180 μοιρών του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική και στην ιδεολογία, εκείνο που άλλαξε δεν είναι μόνο η οικονομία, που πήγε κατά διαβόλου. Άλλαξε κάτι σημαντικότερο: Οι αξίες μιάς ολόκληρης κοινωνίας. Όταν «νομιμοποιήθηκε» η αλητεία.

Το νομοσχέδιο ''Κλεισθένης 1'' όπως τελικά κατατέθηκε στη Βουλή , καταργεί το θεσμό του τοπικού διαμεσολαβητή δηλαδή του Συμπαραστάτη του Δημότη / Πολίτη και της Επιχείρησης όπως αυτός καθιερώθηκε με το νόμο 3852/2010 ''Καλλικράτης''.

ΑΡ. ΑΠΟΦ.: 217/2018 Δημοτικού Συμβουλίου. (Συζήτηση – ενημέρωση για την ίδρυση Τμήματος Ένταξης μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης)

Αν στο Χόλυγουντ έτρεφαν την παραμικρή συμπάθεια για τους Γάλλους, το επόμενο σενάριο για ένα φιλμ στυλ μπούρδες, σπιρούνια και καυτές ομελέτες θα ήταν ο «Μοσκοβισί δίνει συντάξεις»,

Μπλόκο στην κίνηση των αυτοκινήτων έχει βάλει ένα τροχαίο στην εθνική οδό. Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη Βαρυμπόμπη και έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από τα αυτοκίνητα.

- Όπλα και πολλά χρήματα είχαν πάνω τους οι τρεις Αλβανοί στη Μαυροματαίων - Γνωστοί οι δύο για συμμετοχή σε εκβιασμούς και σωματεμπορία