Πρόκειται για ένα μηχάνημα εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της βιομηχανικής κάνναβης η χρήση της οποίας έχει νομιμοποιηθεί εδώ και αρκετά χρόνια.
Πρόκειται για ένα μηχάνημα εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της βιομηχανικής κάνναβης η χρήση της οποίας έχει νομιμοποιηθεί εδώ και αρκετά χρόνια.
Αποφασίζει την ανάκληση των παρτίδων F145060A και F149040A του φαρμακευτικού προϊόντος HEXARHINAL,NASAL SPRAY HA 0.1%(1MG/ML) 10 ML με ημερομηνία λήξης 09/2020 και 10/2020 αντίστοιχα.
Μετά την ανακοίνωση πως ανακαλείται ως επικίνδυνο το παγωτό Bonvita – Bon Ice – Dark Chocolate, ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε ότι ανακαλούνται κι άλλα παγωτά, της ίδιας εταιρίας.
Ο Γιάννης Ταβουλάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Ελπίζει και πάντα πίστευε στην πόλη μας και στην νέα γενιά καθώς την θεωρεί συνέχεια των έργων μας.
Ο Δήμος Ηλιούπολης γι' άλλη μια φορά πρωτοπορεί και υιοθετεί την Ελληνική Παγκόσμια Πατέντα ''ΝΟ ΚΑΚΑ''...
Πολεμική κίνηση από την Τουρκία λίγες ώρες πριν τη συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν. Το υπουργείο Εσωτερικών επικήρυξε τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν πάρει άσυλο στην Ελλάδα.
Οι Ηλιουπολίτες και στον τομέα της ανακύκλωσης ρούχων έδειξαν για μια φορά ακόμη την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και το αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που τους διακρίνει
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Προ ημερών η στήλη αναρωτιόταν (15.1.2019) ποιος είναι ο εκατοστός πεντηκοστός πρώτος.
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 08.15 μ.μ. - Α. Κλειστό Ηλιούπολης
Σε 1300 ανήλθαν οι συνδημότες μας που ο Δήμος, τους έχει μπλοκάρει το ΑΦΜ και βρίσκονται σε διαδικασία προκατάσχεσης και στο κατώφλι του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού λόγω οφειλών στον Δήμο!!!
Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 28/1/2019, όπως είχαμε ανακοινώσει, παραβρέθηκε το Δ.Σ και πολλά μέλη μας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο, η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, Ρία Ακρίβου δήλωσε τα εξής
Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα και 20.000 ευρώ εγγύηση αφέθηκε μετά την απολογία του, ο χειρούργος του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο οποίος συνελήφθη για το αδικήμα της δωροληψίας κατ´ εξακολούθηση μετά καταγγελία καρκινοπαθούς ασθενούς.
Σόου έδωσαν οι tipsters του betmasters.gr κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προσφέροντας σημαντικά κέρδη σε όσους ακολούθησαν.
Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει να επιδείξει ένα τεράστιο έργο στην κοινωνική πολιτική με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και στις ιατρικές εξετάσεις πρoς κάθε πολίτη.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr

































