Tag: www.ilioupoligiaolo

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της Πέμπτης σε έναν ιερέα σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων.

Στην έναρξη του διαγωνισμού για τη νέα παραχώρηση της Αττικής Οδού για τα επόμενα 25 έτη προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία-μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ)

Όπως αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του «στις 13/01/2022 και πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Γουδή, η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 15 ετών, αφγανικής καταγωγής.

Τα αισθητικά δάση αποτελούν κατηγορία προστατευόμενων περιοχών της χώρας μας. Έχουν θεσμοθετηθεί βάσει της δασικής νομοθεσίας περιλαμβάνοντας τοπία με ιδιαίτερο αισθητικό και οικολογικό ενδιαφέρον.

Ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις σε κρίσιμες θέσεις του Κινήματος Αλλαγής - Μάντζος ο νέος εκπρόσωπος Τύπου - Πρόσωπο «έκπληξη» η αναπληρώτριά του Αναστασία Σιμητροπούλου - Επανέρχεται «ο παλιός» Βαγγέλης Αργύρης - Η Ελένη Αναστασίου διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη - Ο βουλευτής Απόστολος Πάνας αναλαμβάνει την αυτοοργάνωση

Σε ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ και των εμποδιζόμενων ατόμων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προχωρά ο ΟΑΣΑ με την τοποθέτηση νέων ειδικών προεξοχών σε στάσεις αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ.

«Βαρίδια γίναμε, αγόρι μου. Φύρα. Φτάσαμε να ντρεπόμαστε γιατί ζούμε ακόμα. Εξάλλου σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν. Εντάξει, το προσπάθησαν... χημικά, κορονοϊούς, μνημόνια... Και είναι και το άλλο. Η σύνταξη!!! Δεν είναι και λίγο. 500 ευρώ. Εντάξει, δούλεψα 40 και κάτι χρόνια, αλλά...

Αφορμή για την απόφαση είναι η πανεκπαιδευτική κινητοποίηση που καλείται στη 1 το μεσημέρι στα Προπύλαια, με απόφαση των φοιτητικών συλλόγων της Αθήνας,

Η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία σκέφτηκε να παρουσιάσει ενδεικτικά τους Δήμους με τις χείριστες πρακτικές απέναντι στα αδέσποτα ζώα αλλά και τους Δήμους με τις βέλτιστες, για τα φιλοζωικά δεδομένα της χώρας μας, πρακτικές και δράσεις.