Tag: www.ilioupoligiaolous

Γελάνε Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι ενδεχομένως δε και Τούρκοι, σε βάρος μας με την υπόθεση των μασκών. Γελάει και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά εκεί ανέλαβαν τα ΜΜΕ να επιχειρηματολογήσουν πόσο είναι ποταπός και «φίδι κολοβό».

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου στην Αττική λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Την Τετάρτη 16-9-20 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, μετά από σχεδόν ένα χρόνο από τον ορισμό των μελών του Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν o προϋπολογισμός για το έτος 2020 (!), ο ορισμός Αντιπροέδρου και η λειτουργία του Μουσείου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με χαρά σας προσκαλεί στο Οδοιπορικό Αγάπης που θα πραγματοποιήσει σε περιοχές, δήμους και γειτονιές της Αττικής, με την Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τα παιδιά επιτρέπεται να ανεβαίνουν σε μοτοσικλέτες μετά την ηλικία των 16 ετών είτε ως οδηγοί είτε ως επιβάτες, ενώ είναι υποχρεωτικό το ειδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο, έως την ηλικία των 12 ετών.

Δυστυχώς, όπως μόλις ενημερωθήκαμε επισήμως, κλείνει λόγω νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος covid, σε εκπαιδευτικό και πάλι, το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης, συστεγαζόμενο με το 7ο δημοτικό.

Η γυναικεία μας ομάδα στο Πρωτάθλημα της Βʼ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 7/10/20 όπου θα υποδεχθεί στο Αʼ Κλειστό Ηλιούπολης την ομάδα ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

Πριν από 7 χρόνια – 18/09/13 – ο Παύλος Φύσσας δέχεται επίθεση από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και δολοφονείται από τον ταμία της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά, παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας.

Η θερμομέτρηση και οι άλλες μέθοδοι ελέγχου του κοινού σε αεροδρόμια, σχολεία και γενικά σε δημόσιους χώρους, όπως η καταγραφή των συμπτωμάτων και του ταξιδιωτικού ιστορικού, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη.

Η αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική ανησυχεί επιδημιολόγους και κυβέρνηση και φέρνει όλο και πιο κοντά ένα νέο lockdown. Έτσι, αν η επιδημιολογική εικόνα στο λεκανοπέδιο παραμείνει ίδια, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η λήψη και νέων έκτακτων μέτρων.