Tag: www.ilioupoligiaolous

Με αφορμή τα περιστατικά βανδαλισμών, που παρουσιάζονται όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα σε σχολεία της πόλης μας, (στο 1ο, 2ο , 3ο λύκειο, στο 3ο Γυμνάσιο κ.α), δεν μπορούμε να μη δεχτούμε την ευθύνη, που έχουμε όλοι μας.

Εδώ και δεκαετίες, οι δημόσιοι χώροι στην Ηλιούπολη, από δημόσιο αγαθό, έχουν μετατραπεί σε ευκαιρία για κερδοφορία και ιδιωτική ανάπτυξη. Όπου υπάρχουν καταστήματα, τα πεζοδρόμια έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Τα γραφεία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής επισκέφτηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Αναπληρωτής Δημάρχου Ηλιούπολης κ.Κωστής Ανδ. Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Δημήτρης Αναστόπουλος

ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ταυτόχρονης διεξαγωγής αγώνων δρόμου 5χλμ. σε Δήμους της Αττικής στο πλαίσιο δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» την Κυριακή 7/4/2019 και κατά τις ώρες 06.00΄-13.30΄, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που συνδέεται με τις διαδρομές των εν λόγω αγώνων, ως εξής:

Διαβάζω από το δελτίο δράσης της Δημοτικής Αστυνομίας: «Έλεγχος 664 περιπτώσεων παράνομης στάθμευσης και παρακώλυσης κυκλοφορίας» από τη Δημοτική Αστυνομία!

Ο Βούλγαρος εκτελεστής θεωρείται βασικός ύποπτος για την δολοφονία που συντάραξε το πανελλήνιο. Προσήχθη και ανακρίνεται για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα. Ο Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στις 31 Οκτωβρίου 2018. Κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει καρέ - καρέ την δολοφονία του Μακρή.