Tag: φορείς

Αγωνιστική εκδήλωση διοργάνωσαν την Πέμπτη 22 Απρίλη, Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης καλώντας το λαό της Ηλιούπολης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 7 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 7.30 μ.μ.

Παρέμβαση για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων και των καταναλωτών πραγματοποίησαν Σωματεία και φορείς στην Ηλιούπολη στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην οδό Μαρίνου Αντύπα, στηρίζοντας τις σχετικές πρωτοβουλίες που αναλάβει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Τετάρτη 24/3 στις 18:00, με σύνθημα: ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ – ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Με πολύ καλή συμμετοχή για τις συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και ΦΟΡΕΩΝ της Ηλιούπολης την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, έξω από το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.)...

Με σύνθημα ''ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ'' προετοιμάζονται τα Σωματεία και οι Φορείς της πόλης για την παράσταση διαμαρτυρίας που αποφάσισαν ομόφωνα να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 3 Φλεβάρη στη 1:00 μ.μ, έξω από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης, με ασφάλεια και με την απαραίτητη προσοχή, παίρνοντας τα μέτρα προστασίας για την νόσο covid-19.

Κύριε πρόεδρε, σε συνεχεία του προφορικού αιτήματος μας, να συμμετάσχουν Φορείς της πόλης κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού του Δήμου, ζητάμε, να καλεστούν η Ένωση Γονέων Ηλιούπολης, ο Σύλλογος ΠΕ «Μ. Παπαμαύρος», το σωματείο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, ο Σύλλογος Γυναικών ΟΓΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Με Κοινή Απόφαση των κ.κ. Θ. Σκυλακάκη, Π. Θεοδωρικάκου και Θ. Καράογλου, που δημοσιεύτηκε την 30ή Νοεμβρίου, καθορίστηκαν οι φορείς του Υπουργείου Εσωτερικών που ελέγχονται από τη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων (Γ.Δ.Δ.Ε.) του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ ταυτόχρονα καταργήθηκαν παλαιότερες σχετικές ΚΥΑ των ετών 2012 και 2013

Την οργάνωση συλλαλητηρίου στις 3 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής...

Ο καθηγητής Γενετικής Πανεπιστημίου Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης εκτιμά πως χιλιάδες ασυμπτωματικοί φορείς του νέου κορωνοϊού κυκλοφορούν στην Ελλάδα χωρίς να γνωρίζουν πως είναι μολυσμένοι.

Με κεντρικό σύνθημα «Στην πανδημία δεν μένουμε εκτεθειμένοι. Διεκδικούμε άμεσα μέτρα προστασίας και υγείας. Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Υψώνουμε γροθιά για τα δικαιώματά μας», εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους, σωματεία και φορείς της Ηλιούπολης ...

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε τους εργαζόμενους της αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας και τους ιατρούς που αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την μάχη εναντίον του κορωνοϊού».

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα οι τραυματιοφορείς όλης της χώρας, οι οποίοι αναμένεται να μετάσχουν και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Με σημαντικά προβλήματα αναμένεται να γίνει σήμερα η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα δάσκαλοι και τραυματιοφορείς στο κέντρο της Αθήνας και το Μαρούσι.

Την Πέμπτη 13/12/2018, έγινε η παράσταση διαμαρτυρίας φορέων και σωματείων της Ηλιούπολης στην ΕΤΑΔ. Φορείς και Σωματεία της πόλης πήραν την παραπάνω πρωτοβουλία, μετά τις αρνητικές εξελίξεις που σηματοδότησε η απόφαση της Κυβέρνησης και του υπουργείου οικονομικών να παραχωρήσει 99 οικόπεδα της πόλης στην ΕΤΑΔ