Tag: ΑΙ

Ø Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία! Ø Πάρτε πίσω ΤΩΡΑ την απαράδεκτη ρύθμιση για τις κάμερες στα σχολεία και την παγίωση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και μετά την πανδημία!

Στις 5/5/2020, ημέρα Τρίτη, μετά από αίτημα της «Λαικής Συσπείρωσης» πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης Διαπαραταξιακή Επιτροπή με θέμα: «Σταδιακό άνοιγμα σχολείων-λήψη μέτρων υγιεινής στα σχολεία-αίτημα προς την Κυβέρνηση για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού», στην οποία κλήθηκε να συμμετάσχει και ο Σύλλογος μας, «Μ. Παπαμαύρος» με αντιπρόσωπό του.

Στις 12 Μαΐου και ώρα 02:00 τα ξημερώματα, εξαφανίστηκε η 31χρονη Μαρίνα Στεπανιούκ από την περιοχή του Κερατσινίου σύμφωνα με το Missing Alert που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη στιγμή που όλη η Εκπαιδευτική Κοινότητα προσπαθεί να βρει το βηματισμό της, σε μια νέα δύσκολη όπως όλα δείχνουν πραγματικότητα, παρακολουθούμε το Υπουργείο Παιδείας να επιδίδεται σε επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.

«…Διάφοροι μεγαλόσχημοι παρέκαμπταν κατά καιρούς τα διατάγματα προστασίας του Υμηττού για να κατασκευάσουν 7.000 κατοικίες, ανάμεσά τους η βίλα-αναψυκτήριο του πρώην υπουργού Β. Μαγγίνα. Δήμοι, οικοδομικοί συνεταιρισμοί, Εκκλησία και ιδιώτες έχουν ιδιοποιηθεί χιλιάδες στρέμματα, τα οποία προσπαθούν να εντάξουν στο σχέδιο πόλεως.

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε η 10χρονη Δήμητρα Μελαχροινάκη 10 ετών, σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 29 Απριλίου, από τη Στυλίδα Φθιώτιδας και είναι καλά στην υγεία της.

Δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις μας! Το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία να μην κατατεθεί στη Βουλή, να αποσυρθεί εδώ και τώρα! Μέτρα ουσιαστικής υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία!

Η λειτουργία των καταστημάτων εστίασης αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα, έχει άμεση σχέση με τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και θα κάνουμε τα πάντα για να τα στηρίξουμε, δήλωσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, επισημαίνοντας ότι έως το τέλος της εβδομάδος, το πολύ μέσα στην επόμενη, θα έχουν καθοριστεί οι κανόνες λειτουργίας τους.