Tag: Αν

Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, προαιρετική θα είναι η λειτουργία των κομμωτηρίων.

Το 1956, η Ευτυχία Παπαγιανοπούλου έχασε τον σύζυγό της. Αν και πικράθηκε πολύ, η μεγάλη στιχουργός βρήκε παρηγοριά στις κόρες της....

Η περιπέτεια της κας Γεωργίας Κοκκώνη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Κοκκώνη, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου “Activemed-αντισηπτικά μαντηλάκια”, διότι δεν διαθέτει την προβλεπόμενη από τον ΕΟΦ άδεια κυκλοφορίας, ανακοίνωσε ο οργανισμός.

Στα λοιμώδη (μεταδοτικά) νοσήματα, «Ουδείς είναι ασφαλής, εάν δεν είναι όλοι ασφαλείς». Το 1796, ο Άγγλος γιατρός Εδουάρδος Τζέννερ (ΕduardJenner) εμβολίασε ένα παιδί 8 ετών με πύον αγελάδας που έπασχε από Δαμαλίτιδα (λοιμώδης νόσος των αγελάδων), αποδεικνύοντας ότι ο εμβολιασμός (vaccination), όρος που πρώτος χρησιμοποίησε ο Τζένερ, είναι αποτελεσματικός εναντίον της ευλογιάς.

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην οδό Αμερικής στο Κολωνάκι όταν αντιεξουσιαστές εισέβαλλαν στο γραφείο της γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.

Στη δίνη του δεύτερου κύματος της πανδημίας, ενώ η υγεία και οι ζωές μας απειλούνται ευθέως από τις εγκληματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, η δημοτική αρχή της πόλης μας περί άλλων τυρβάζει.

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ερωτήθηκε γιατί εν καιρώ πανδημίας και βαρύτατων οικονομικών δυσχερειών, ο δήμος Αθηναίων χρειάστηκε να δώσει ένα υπέρογκο ποσό για να αγοράσει νέα φωτάκια για τα Χριστούγεννα.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκης δήλωσε ότι: «Σε λίγο καιρό και η Αγία Μαρίνα θα νιώθει πιο προστατευμένη έναντι των καιρικών φαινομένων, όπως η υπόλοιπη Ηλιούπολη και θα λάβει τέλος η ανασφάλεια των κατοίκων της για το τι μπορεί να τους συμβεί στην παραμικρή βροχή, όπως μέχρι τώρα συμβαίνει.

Μετά την ήττα των δυνάμεων του Άξονα στην Βόρεια Αφρική, το Γερμανικό Επιτελείο προετοιμαζόταν για συμμαχική απόβαση στην Πελοπόννησο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το τροχαίο ατύχημα που είχε με λεωφορείο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017.