Tag: Αν

«1. Το πολίτευμά της Ελλάδας είναι Προεδρεύομενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. 2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους.»

Υπήρξε κάποια επίσημη καταγραφή, αξιολόγηση αναγκών, κάποια διαμόρφωση κριτηρίων, από τις σχολικές μονάδες; Η Σχολική Επιτροπή δεν όφειλε να ενημερώσει για την διανομή αυτών των συσκευών, τα σχολεία και τους Διευθυντές;

Οι ερευνητές του ρεμπέτικου αναζητούν ακόμα και σήμερα το τραγούδι που έγραψε ο Μανώλης Χιώτης σε στίχους του ρεμπέτη Νίκου Μάθεση για τον Άρη Βελουχιώτη αμέσως μετά την αυτοκτονία του.

Η Δημοτική Κίνηση Αλίμου «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» οργανώνει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 Διαδικτυακή Εκδήλωση Ανοιχτής Συζήτησης για το θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου Αλίμου-Ηλιούπολης, που περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό του υπό ψήφιση Προεδρικού Διατάγματος της κυβέρνησης για τον Υμηττό.

Για την 1η Δεκεμβρίου διακόπηκε η δίκη για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» της Ηλιούπολης τον Ιούλιο του 2013.

Ο βανδαλισμός των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης που έγινε για άλλη μια φορά από αγνώστους την Κυριακή το πρωί, έχει σαν στόχο να δυναμιτίσει τη δημοκρατία και την ελευθερία στην πόλη μας...

Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) η ομάδα που βοήθησε στην διάσωση των πυρόπλητων, στο Μάτι της Αττικής, συναισθανόμενη την Κοινωνική της ευθύνη, κατασκεύασε στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ" στην Ηλιούπολη τον πρώτο στην Ελλάδα Τοίχο Αναρρίχησης για ΑΜΕΑ

Την εκτίμηση ότι ο λαός έδειξε και συνεχίζει να δείχνει, ίσως από κόπωση, ελλιπή ευθύνη στο θέμα του κορονοϊού, την αναγκαιότητα συμμόρφωσης με τα μέτρα της κυβέρνησης και την ευθύνη όσων πίστεψαν ότι είναι υπεράνθρωποι και άτρωτοι και όσων με «τα εγκληματικά τους κηρύγματα, που άρδευαν αλλοφροσύνη από την εωσφορική τους έπαρση, που τελικά σκότωσε συνανθρώπους τους…», εκφράζει σε άρθρο του, επ' ευκαιρία των Εισοδίων της Θεοτόκου, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. 'Ανθιμος.

Αφού μιλάμε για τηλεκπαίδευση είναι ολοφάνερο ότι τα δημόσια σχολεία χρειάζονται ενίσχυση σε ψηφιακές υλικοτεχνικές υποδομές. Οι μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί χρειάζονται tablets, laptops, συνδέσεις internet, επιμόρφωση, προστασία προσωπικών δεδομένων.