Tag: Αν

Είναι σίγουρο ότι το σύστημα της Απλής Αναλογικής όπως εφαρμόστηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές νομοθετήθηκε πρόχειρα, στο πόδι και αγνοώντας την ελληνική πραγματικότητα και τις διοικητικές αρχές.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου κατέλαβαν την 9η θέση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο Ντουέτο, την Κυριακή (14/7) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού.

Την άνοδο στην Αʼ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πανηγυρίζει η Εθνική Νεανίδων. Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι επικράτησε στον ημιτελικό της Τουρκίας με 58-56, πέρασε στον τελικό και του χρόνου θα αγωνίζεται πλέον στην κατηγορία των μεγάλων.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, μαζεύοντας 86.2921 βαθμούς και τερμάτισε στην 7η θέση, την ίδια που είχε κατακτήσει στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄κατηγορίας) που διεξάγεται στην πόλη των Σκοπίων προκρίθηκε η Εθνική Νεανίδων μετά την νίκη της με 65-53 επί της Ολλανδίας σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα «τελικού».

Συνεχίζονται οι πολύ καλές εμφανίσεις για τους Έλληνες αθλητές, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Γκουανκζού.

Με το δεξί ξεκίνησαν την Παρασκευή (12.07.2019) οι Ελληνικές υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στην Γκουανκζού, με την Ευαγγελία Πλατανιώτη να προκρίνεται στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο σόλο στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση.

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει η λειτουργία του συστήματος εκτάκτων αναγκών, 112, ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης

Το τελευταίο έργο του κορυφαίου Γάλλου δραματουργού σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση μαζί με τον Δημήτρη Φιλιππίδη, κρατώντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, που θα περιοδεύσει μαζί του σε μεγάλα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.

Επικράτησε με 63-51 της Ρουμανίας συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο ξεκίνημά του με καμιά από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει.