Παρασκευή 11.12.2020 και ώρα 04.45 μ.μ. (με τηλεδιάσκεψη)
Παρασκευή 11.12.2020 και ώρα 04.45 μ.μ. (με τηλεδιάσκεψη)
Κύριε πρόεδρε, σε συνεχεία του προφορικού αιτήματος μας, να συμμετάσχουν Φορείς της πόλης κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού του Δήμου, ζητάμε, να καλεστούν η Ένωση Γονέων Ηλιούπολης, ο Σύλλογος ΠΕ «Μ. Παπαμαύρος», το σωματείο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, ο Σύλλογος Γυναικών ΟΓΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ.
Την καταδίκη τους στην καταστολή και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης σε βάρος των διαδηλωτών στις συμβολικές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και για τη μνήμη ενός αδικοχαμένου παιδιού, κατέθεσε με πρόταση ψηφίσματος προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, η Λαϊκή Συσπείρωση στο χθεσινό διαδικτυακό Δημοτικό Συμβούλιο.
Εκτέλεση μέρα μεσημέρι έγινε στα Βριλήσσια. Άγνωστοι δράστες πλησίασαν άνδρα γνωστό στις αρχές για διάφορα αδικήματα και στην κυριολεξία τον γάζωσαν μέσα από μια BMW.
Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τα βορειοδυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Σήμερα 9 Δεκέμβρη 2020 στα πλαίσια της Ημέρας Δράσης η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης κατέθεσε στο Δήμο Ηλιούπολης Υπόμνημα με τα άμεσα αιτήματά μας. Τα αιτήματα αυτά αφορούν τόσο την προστασία της Υγείας μας όσο και την ανακούφιση των α/α από τις βαρύτατες επιπτώσεις της κρίσης που εντάθηκαν με την πανδημία.
Ο Βαμβακάρης έζησε τον δικό του «Γολγοθά» στη Κατοχή και στην αυτοβιογραφία του μιλά για μια Βούλα, γυναίκα ελευθέρων ηθών, με την οποία συμβίωνε στο ξενοδοχείο «Κασταλία» ιδιοκτησίας κάποιου ονόματι Γάτου.
Πενθεί η Λάρισα και τα ελληνικά γράμματα. Η σπουδαία συγγραφέας Κατερίνα Αναγνώστου πέθανε σε ηλικία 62 ετών, αφήνοντας παρακαταθήκη ένα σπουδαίο συγγραφικό έργο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για βιοτεχνία με κεριά και παραφινέλαιο, που βρίσκεται επί της οδού Ταύρου 15.
Η υπεύθυνη εταιρεία ενημέρωσε ότι ανιχνεύτηκε κάδμιο σε επίπεδα μεγαλύτερα του ευρωπαϊκού ορίου
Παραδίδονται ήδη στις διευθύνσεις των σχολείων τα tablets που αγόρασε η δημοτική αρχή Βύρωνα για τους μαθητές που δεν διαθέτουν και αδυνατούν να παρακολουθήσουν τα σχολικά μαθήματα τηλεκπαίδευσης.
Είπε ο πρωθυπουργός του ημετέρου Κρατιδίου: ''...Όλοι περάσαμε στιγμές ανεμελιάς, που ξεχάσαμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Ήταν λάθος μου που δεν φορούσα μάσκα όταν φωτογραφήθηκα...''
Δίνουμε απάντηση στον κυβερνητικό εμπαιγμό - Δυναμώνουμε των αγώνα μας για προστασία της υγείας, για αξιοπρεπές εισόδημα!
Κάτω από στοίβες χαρτιά της δικηγορικής μου νιότης. Εκεί βρέθηκε το ριγέ τετράδιο και μέσα του κάτι άτεχνα στιχουργήματα. "Να τα φάει το σκοτάδι", είπα. Τότε θυμήθηκα του Γιάννη Ρίτσου τη συμβουλή: "Μην πετάς, δες τα σαν ανεπεξέργαστο μετάλλευμα".
Τα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα θα στεγαστούν σε υφιστάμενους χώρους της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία) και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα απασχολείται σε δύο βάρδιες (πρωί-απόγευμα), έξι ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Σάββατο).
Η Ευγενία Τσουμάνη την περίοδο 2003-2004 διετέλεσε πρόεδρος του Ενιαίου Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθώτων, την περίοδο 2004-2009 διετέλεσε γενική γραμματέας ισότητας στο Υπουργείο Εσωτερικών, επί υπουργίας Προκόπη Παυλόπουλου.
Λίαν ενδιαφέρουσα συζήτησις έλαβεν χώραν εις την αίθουσαν των Πολεμικών Τεχνών, και Πυγών, στο γνωστό κτήριο επί της γνωστής πλατείας, με αναβίωσιν του αρχαίου Παγκρατίου...
Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Κουκάκι όταν ένα αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Σημειώνεται ότι η εν λόγω Επιστολή έχει πρωτοκολληθεί στο ΥΠΕΝ, ενώ έχει κοινοποιηθεί και στο προσωπικό αρχείο του Υπουργού και του αρμόδιου για θέματα φυσικού περιβάλλοντος Υφυπουργού.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























