Tag: Β

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας καταδικάζουμε τις διακρίσεις λόγω ταυτότητας φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας, υπογραμμίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Παρέες ήρθαν στα χέρια στην παραλία της Βάρκιζας. Η ένταση μεταφέρθηκε στην Αργυρούπολη, όπου νεαροί επιτέθηκαν σε λεωφορείο και αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Δύο τραυματίες, 15 προσαγωγές.

Το «μυστικό» για νέο διαδημοτικό νεκροταφείο στον Υμηττό, εντός των ορίων του Δήμου Ηλιούπολης, το οποίο και συζητούνταν ανεπίσημα εδώ και μήνες, αποκαλύφθηκε πλέον με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Στο δημοτικό συμβούλιο 14/5 μέσω τηλεδιάσκεψης ενημερωθήκαμε για την επιστολή του Δημάρχου Αλίμου κ. Κονδύλη με θέμα: «Χωροθέτηση Κοιμητηρίου και ΚΥΤ στον Υμηττό».

Τέλος στη δράση συμμορίας που είχε πραγματοποιήσει δεκάδες διαρρήξεις από πολυτελείς κατοικίες στην Αττική, πολλές φορές έχοντας πληροφόρηση από οικιακές βοηθούς, έδωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από επιχείρηση σε Πατήσια, Κυψέλη, Κολωνό, Ηλιούπολη και Βριλήσσια.

Επιστολή στον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης (και στον Δήμο Ηλιούπολης), έστειλε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας στην πόλη μας, στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΠPLUS.

Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι που μιλάει για την έλλειψη επικοινωνίας στις μεγαλουπόλεις, για τη δύναμη της διαφορετικότητας, για τον σχολικό εκφοβισμό και για το ουράνιο τόξο που κρύβουν μέσα τους τα παιδιά, την ελπίδα για ένα κόσμο γεμάτο χρώματα.

«Την πεποίθησή της ότι δεν μπορεί να μεταδοθεί κορωνοϊός από τη Θεία Ευχαριστία εξέφρασε κατηγορηματικά η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ».

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Β3 Νότιου Τομέα Ραλλία Χρηστίδου μίλησε για το θέμα των εργαζόμενων στον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία με παρέμβασή της στο χθεσινοβραδυνό δελτίο του KONTRA channel με το Γιώργο Μελιγγώνη.

Ξεκινήσαμε τη συντήρηση στο συντριβάνι της Κεντρικής Πλατείας της πόλης μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις φάσεις των εργασιών και ειδικά κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του.

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 14 Μαΐου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 σύμφωνα με την παρ.1 άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18, μέσω τηλεδιάσκεψης και με βάση την υπʼ αριθ. 18318/13.3.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών,λόγω εκτάκτων αναγκών, με θέματα: