Tag: Γ

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, λόγω της αργίας για τη γιορτή του πολιούχου της Αθήνας Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, δεν θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτηση του κοινού οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων.

Λόγω του εορτασμού του Πολιούχου της Πόλεως των Αθηνών και της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Τετάρτη 3-10-2018, θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων

Ο ΟΑΣΑ καθιερώνει νέο σύστημα τιμολόγησης των εισιτηρίων για τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς, που σύντομα θα πληρώνουν εισιτήριο ανάλογα με την απόσταση που διανύουν

Οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων ''Παναγιώτης και Αγλαΐας Κυριακού'' από τη Δευτέρα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας καθώς έχουν να πληρωθούν εφημερίες από τον Ιούνιο.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης συνεχίζει, για έβδομη χρονιά, το πρόγραμμα «Χειροποίητες Βιβλιοϊστορίες», για τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Γιατί υπάρχει νόμος του Μεταξά και δεν τον κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί, αντιθέτως, οι «αριστεροί» αυτής της κυβέρνησης επικαιροποίησαν (το 2017) αυτό το Μεταξικό έκτρωμα; Διότι δεν είναι πλέον αριστεροί.

Με μία ανακοίνωση - καταπέλτη η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών εκφράζει τον αποτροπιασμό της σχετικά με την «επιχείρηση συγκάλυψης των όσων έγιναν» και της άγριας επίθεσης που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος.

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, η οποία δημοσιεύτηκε στα μέσα Σεπτέμβρη (ΦΕΚ Βʼ 2317/19-09-18) και κατʼ επιταγή των μνημονιακών της δεσμεύσεων, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε στην εκχώρηση στην ΕΕΣΠ (το γνωστό Υπερταμείο – πρώην ΤΑΙΠΕΔ) ακόμη 10.199 ακινήτων του Δημοσίου συνολικής έκτασης 511.357,451τμ.

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής, υπεγράφη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αρχιεπισκοπή από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, το οποίο αφορά την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για κοινωνική δράση.

Την Δήμαρχο Δήμου Αγίου Δημητρίου, κ. Μαρία Ανδρούτσου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης στο Δημαρχείο της πόλης και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί της για θέματα τοπικού και ευρύτερου αυτοδιοικητικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων εργασίας με τους Δημάρχους του λεκανοπεδίου Αττικής.

Από σήμερα, 1η Οκτωβρίου, τίθεται σε ισχύ το δεύτερο στάδιο των ρυθμίσεων που προβλέπονται στον Κανονισμό Γενικών Αδειών της ΕΕΤΤ,ο οποίος δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.