Tag: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, η επόμενη κλήρωση (1961η) του ΤΖΟΚΕΡ, που θα μοιράσει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου.

Το ''ύποπτο δέμα'' που έφτασε το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της αλληλογραφίας και σήμανε συναγερμό, περιείχε, τελικά, ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Το δέμα είχε ως παραλήπτη τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Συζητώντας για την πολιτική των τελών και φόρων στο Δήμο θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας την μεγάλη εικόνα που διαμορφώνει η πολιτική της κυβέρνησης συνεχιζόταν σήμερα στους δήμους...

Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων μας, με γνώμονα πάντα τις ξεχωριστές ανησυχίες των νέων της Ηλιούπολης και όχι μόνο, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε νέες και καινοτόμες ιδέες.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών γυναικών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας.

Σήμερα θα γίνουν στα σχολεία μας, γιορτές για την εθνική επέτειο , θα γιορτάσουμε το μεγάλο «ΟΧΙ» που είπε ο λαός μας στον φασιστικό άξονα , θα δοθούν έπαινοι στα παιδιά που πρώτευσαν και θα παραδοθεί η σημαία στον/ην σημαιοφόρο για την παρέλαση που ακολουθεί...

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

Η συλλογή ζυμαρικών θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 25/10/2018 έως και 2/11/2018 και ώρες 10:00πμ -15:00μμ στο χώρο της υπηρεσίας μας, Ιθώμης 6, (Αγορά Βύρωνα).

Φάρσα αποδείχθηκε, τελικά, το τηλεφώνημα αγνώστου στο zougla.gr, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα σε φρεάτιο του σταθμού μετρό στο Αιγάλεω και ότι επρόκειτο να εκραγεί στις 9:37.

Η απίστευτη ιστορία του Χιλιαεννιακόσια, του σπουδαιότερου πιανίστα του Ωκεανού που γεννήθηκε πάνω σ' ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό, θα ζωντανεύει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο φιλόξενο Θέατρο Radar.

Ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» οργανώνει επιστημονική Ημερίδα, την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:30, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Λεωφ. Κύπρου 68, 164 51 Αργυρούπολη).

Τις οδηγίες της προς τους πολίτες όσον αφορά την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεισμικής δραστηριότητας υπενθυμίζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά και τον ισχυρό σεισμό στη Ζάκυνθο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Οι ρουκέτες που έριξε ο κ. Κοτζιάς απερχόμενος - αποπεμπόμενος απʼ την κυβέρνηση έγιναν πύραυλοι με βαριά γόμωση, ανάλογη με όσα εκστόμισε στη συνέντευξη που έδωσε στον εκλεκτό συνάδελφο κ. Γιώργο Σαχίνη στο Κρήτη TV.

Τρόμαξε μέσα στη νύχτα η μισή τουλάχιστον Ελλάδα από τον πολύ ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,8 Ρίχτερ βάσει τελευταίας μέτρησης - Το επίκεντρο του Εγκέλαδου εντοπίστηκε 53 χιλιόμετρα ανατολικά της Ζακύνθου - Από τη δόνηση κουνήθηκε ακόμη και η Αθήνα ιδιαίτερα τα ψηλά κτίρια - Υπάρχουν υλικές ζημιές, ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματισμοί από το δυνατό σεισμό