Tag: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος παρευρέθηκε και κατέθεσε ως μάρτυρας στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουλίου, όπου συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Καισαριανής.

Ποιος τα καταγγέλλει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα; Ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ και διευθυντής του Τμήματος Διατροφολογίας New York College, Νίκος Κατσαρός.

Στις 25 - 27 Ιουλίου θα γίνει η πληρωμή της Γ' δόσης του επιδόματος παιδιού, η οποία θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου.

Μετά τα Σκόπια και την Αλβανία, νέα μαγειρέματα γίνονται, αυτή τη φορά στο Κυπριακό, με εμπλοκή διεθνών οργανισμών και ελληνικών παραγόντων, γνωστών για τη δράση τους και στο σχέδιο Ανάν.