Tag: ΜΑΤ

Η Αναφιώτισσα Μαργαρίτα Καλογεροπούλου μας έδωσε τη συνταγή για το περίφημο γλυκό κουφέτο που γίνεται με μέλι και αμύγδαλα και είναι γαμήλιο κέρασμα σε πολλά νησιά των Κυκλάδων.

Ο σκηνοθέτης Άκης Σταματιάδης ήταν ένας από τα πρόσωπα που συνέβαλαν καθοριστικά στην αισθητική της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και ιδιαίτερα των δελτίων ειδήσεων από το ξεκίνημα της.

Συνάδελφοι, Καθημερινά δεχόμαστε μηνύματα από συναδέλφους οι όποιοι λαμβάνουν «συμπληρωματικούς λογαριασμούς» από τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος με υπέρογκα ποσά.

Στόχος ένοπλων ληστών έγινε στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/7), o πολυχώρος αθλητικών εγκαταστάσεων Alma Club, στην οδό Μεγάλης Του Γένους Σχολής, στον Άλιμο.

Το χθεσινό mail – τελεσίγραφο!!!!…... της δημοτικής αρχής (“δια χειρός” της αντιδημάρχου κας ΚΑΠΙΡΗ), να της παραδώσουμε τα ΚΛΕΙΔΙΑ του γραφείου του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ στο γκαράζ,...

Ταξιδέψαμε στη Φολέγανδρο και τρυπώσαμε στην κουζίνα της κ. Ρηνιώς Δεκαβάλλα, της Χωραΐτισσας που φτιάχνει τα καλύτερα ματσάτα (χειροποίητες νεροχυλοπίτες) μαζί με ζουμερό κόκορα σε κόκκινη σάλτσα.

Χωριάτικη αλλιώς. Με ρεβύθια. Δοκιμάστε την και θα μείνετε έκπληκτοι με το πώς δένουν οι γεύσεις των φρέσκων λαχανικών με τη γήινη και ξηροκαρπάτη γεύση των ρεβυθιών.

Αυτός ο καγιανάς από την Πελοπόννησο είναι για μερακλήδες. Έχει ντομάτες, κρεμμύδι, μελιτζάνα, πιπεριά, ακόμα και πατάτες. Τα φρέσκα αυγά είναι εκ των ων ουκ άνευ!

Μια σαλάτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, νόστιμη δροσερή και πολύ χορταστική ιδανική για το γραφείο αλλά και για τις μέρες που θέλετε να φάτε κάτι γευστικό και ελαφρύ.