Tag: ΜΑΤ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η κυρία Νοτοπούλου διορίζεται από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».

Το σχολείο μας (1ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης), συμμετέχει με θεατρική ομάδα μαθητών από την Α' και Β' τάξη στο Μαθητικό Φεστιβάλ Σαίξπηρ, που διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο...

Αλλάζουν όλα σε 135 επιδόματα μέσα στο 2017 για περισσότερους από 1 εκατ. δικαιούχους, εκ των οποίων η πλειοψηφία (870.000 δικαιούχοι) λαμβάνουν το επίδομα τέκνου και το ειδικό επίδομα τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογένειας.

Στο κείμενο που ακολουθεί, περιγράφεται, με όση σαφήνεια είναι δυνατόν, για το πώς λειτουργεί μια οικονομία που εκδίδει το δικό της νόμισμα. Με άλλα λόγια, ποίοι είναι οι σκοποί ενός σύγχρονου κράτους που εκδίδει το νόμισμα του, και πως οι σκοποί αυτοί ικανοποιούνται υπέρ του Λαού.

Οι δύο βραδιές αστρονομικής παρατήρησης από το National Geographic και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, που είχαν προγραμματιστεί για τις 26 και 27 Νοεμβρίου σε Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο αντίστοιχα, μεταφέρονται για το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στα ίδια σημεία,

Η Ημέρα αυτή είχε καθιερωθεί ήδη από το 1981 από γυναικείες οργανώσεις, σε ανάμνηση της φρικτής δολοφονίας των τριών αδελφών Μιραμπάλ, πολιτικών αγωνιστριών από την Δομινικανή Δημοκρατία, με διαταγή του δικτάτορα Τρουχίλο.

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Φ.Ο.Υ. με αφορμή τα 35 χρόνια από τον θάνατο του αγωνιστή της ελευθερίας Μπόμπυ Σαντς διοργανώνει αφιέρωμα με θέμα "Το Ιρλανδικό ζήτημα".

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του διαδικτυακού προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης του εκφοβισμού «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» και της ανανεωμένης ηλεκτρονικής του πλατφόρμας www.livewithoutbullying.com.

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, μέλους της ΠΓ της ΛΑΕ μετά από συνάντηση με επιτροπή ΑμεΑ και γονέων τους, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις δανειστών κυβέρνησης για την περικοπή κοινωνικών, προνοιακών και αναπηρικών επιδομάτων.

Αδικαιολόγητα και τελείως λαθεμένα, η δημοτική αρχή προωθεί την κατασκευή σταθμού διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου μας και των όμορων δήμων, στο χώρο των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου που επί δεκαετίες χρησιμοποιεί ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων.

Η 20η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς είναι η μέρα διακήρυξης και υπογραφής της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989.

Με εκδηλώσεις σε αρκετές πόλεις και με την ενεργή συμμετοχή της ΕΡΤ και του Υπουργείου Παιδείας θα τιμηθεί φέτος η Μνήμη των Θυμάτων των τροχαίων συγκρούσεων.

Ο Θανάσης Πλεύρης, μας είναι γνωστός ως ένας δημόσιος άνδρας που κάνει χρήση του δικαιώματος του Πολίτη προβάλλοντας τις απόψεις του με τις οποίες κάποιοι από εμάς διαφωνούν πλήρως.