Μια νέα τακτική χρησιμοποιούν οι διαδικτυακοί απατεώνες για να αποσπούν προσωπικά δεδομένα χρηστών του Διαδικτύου. Χρησιμοποιούν ως δόλωμα πλαστές δωροκάρτες.
Μια νέα τακτική χρησιμοποιούν οι διαδικτυακοί απατεώνες για να αποσπούν προσωπικά δεδομένα χρηστών του Διαδικτύου. Χρησιμοποιούν ως δόλωμα πλαστές δωροκάρτες.
Ο 27χρονος αμυντικός έχει θητεία σε Β', Γ' και Δ' Εθνική είναι η έκτη μεταγραφή της Διάνας...
Συνεπής στην πολιτική του χοντρού ψέματος η κυβέρνηση προχώρησε χτες σε δύο εξαγγελίες, που η μια είναι πιο χονδροειδής από την άλλη. Υποσχέθηκε την επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων, από τις 20 Αυγούστου κι όλας, και την αύξηση του κατώτατου μισθού μέσα στο 2018.
Χειροπέδες στα μέλη της σπείρας των ληστών με τα Καλάσνικοφ που είχαν διαπράξει 26 ληστείες σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, πέρασαν σε πέντε άτομα ηλικίας απο 18 έως 20 ετών...
Τον απόλυτο τρόμο σκόρπισε μία γυναίκα σε Άγιο Δημήτριο και Άλιμο -Πλησίασε μητέρα σε πολυσύχναστο σημείο, χαράκωσε το αγοράκι της που είναι μόλις δυόμιση μηνών με αιχμηρό αντικείμενο που έκρυβε τα χέρια της κι εξαφανίσθηκε στο πλήθος.
Πυρά κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και της πρέσβειρας στα Τίρανα κ. Σουράνης, εξαπέλυσαν τα παιδιά πεσόντων στο έπος του 1940, με επιστολή τους στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, σε διάφορες περιοχές της χώρας, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, η Ελληνική Αστυνομία συνιστά:
Ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος παρευρέθηκε και κατέθεσε ως μάρτυρας στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουλίου, όπου συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Καισαριανής.
«Ο Μανώλης Μητσιάς υπεβλήθη σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (by- pass) στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ...
Τετράωρη στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών σε Αθήνα και Πειραιά προκήρυξε για αύριο, Δευτέρα, το δ.σ. της ΕΙΝΑΠ
Πέμπτη 19 Ιουλίου - Ώρα: 21:00 - Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις - Παίζουν: Μαρία Πρωτόπαππα, Γιάννης Στάνκογλου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Αργύρης Πανταζάρας, Ιώβη Φραγκάτου
Σάββατο 21 έως Τρίτη 24 Ιουλίου 2018
Το όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη πήρε το βράδυ της Παρασκευής η πλαζ Βουλιαγμένης τιμώντας τον άνθρωπο που την έκανε διάσημη μέσα από το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε στις 25 Ιουλίου του 1983.
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/07/2018 - ΣΤΙΣ 9:00 μ.μ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11:00 μ.μ. - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Με ανταποδοτικό αντίτιμο, καθώς και δωρεάν εισιτήρια και κάρτες θα επιβραβεύονται για την ανακύκλωση συσκευασιών οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς της πρωτεύουσας,
Γραμμή 140 Γλυφάδα - Πολύγωνο .Το πλαστικό από το φως από την οροφή του λεωφορείου κρέμεται από την μια βίδα.
Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων,
Χειρόφρενο για έξι ώρες τραβούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, πραγματοποιώντας στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 17:00 την Πέμπτη..
Σε νέα ταλαιπωρία θα μπουν αναγκαστικά εργαζόμενοι και εργοδότες καταστημάτων που πωλούν αλκοόλ και διεξάγονται τυχερά παιχνίδια αφού με νέο Προεδρικό Διάταγμα όσοι εργαζόμενοι απασχολούνται ακόμη και με μερική απασχόληση θα πρέπει να λάβουν ειδική άδεια από την αστυνομία
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 8χρονος που κολυμπούσε στα ρηχά της παραλίας στο Λαγονήσι, το απόγευμα του Σαββάτου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































