Tag: Μ

Όλα τα προγράμματα του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. (μικρής και μεγάλης πισίνας, τένις, γυμναστικής, παραδοσιακών χορών) θα επαναλειτουργήσουν στις 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω του ότι η διαδικασία πρόσληψης γυμναστών για το 2020 βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Τα φάρμακα παρέδωσε σήμερα το πρωί το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Σ.Η. Φάνης Στρωματιάς στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Ιωάννη Πούλο.

Την απότομη επέκταση της Αθήνας και τους νέους προσφυγικούς δήμους που δημιουργήθηκαν περιμετρικά της πρωτεύουσας μετά το 1922, παρουσιάζει η Μηχανή του Χρόνου με το Χρίστο Βασιλόπουλο, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ από το Cosmote History. Διαβάστε ionias-kai-toy-peristerioy/

Αν η εξουσία δεν ήταν και αυταξία, οι μνηστήρες της θα ήταν λιγότεροι και φρονιμότεροι· θα περνούσαν τα λεγόμενά τους από την κρησάρα της υπευθυνότητας και θα ήταν προσεκτικότεροι στην επιλογή μεθόδων, ώστε να μην τις δουν να γίνονται μπούμερανγκ.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 65χρονος και γνωστός ορθοπεδικός Γ. Μ. μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στην Καλαμάτα, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα νυστέρι.

Αλλαγές στα προνοιακά επιδόματα και θεσμοθέτηση του νέου επιδόματος γέννας ύψους 2.000 ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2020 προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας το οποίο οδεύει προς τη Βουλή.

Από την 1η Ιανουαρίου 2020 θα ισχύσει το επίδομα γέννησης, καθώς θα έχει αναδρομική ισχύ το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο αναμένεται να είναι από τα πρώτα που θα κατατεθούν και θα ψηφιστούν από τη Βουλή μετά την έναρξη των εργασιών της στις αρχές του νέου έτους.

Η ΔΕΗ εφαρμόζει ένα νέο, απλούστερο και αυτοματοποιημένο σύστημα διακανονισμού οφειλών που όχι μόνο δίνει δυνατότητα σε εκατομμύρια οφειλέτες να κάνουν μια νέα αρχή, αλλά και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ταχεία μείωση των συσσωρευμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Επιχείρηση, που αγγίζουν τα 2,7 δισ. ευρώ.

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, εκφράζοντας τα χιλιάδες μέλη της, τους απογόνους και τους φίλους τους, καταδικάζει την μεθόδευση του κοινοβουλίου της Κιργιζίας

Τα ευρήματα στο εσωτερικό του οχήματος ήταν αυτά που προκάλεσαν τον συναγερμό και την έρευνα στελεχών της Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.