Tag: Οι

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ προκειμένου να ξεκινήσουν οι εγγραφές σε δημοτικές και ιδιωτικές δομές. Δείτε αναλυτικά τους πίνακες. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Θύμα βανδαλισμού έγινε άλλη μια εγκατάσταση στα όρια του Δήμου μας. Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, κλιμάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, διαπίστωσε ότι κατά τις νυχτερινές ώρες άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο πυροφυλάκιο – παρατηρητήριο που βρίσκεται στον λόφο Γρανικού (τέρμα οδού Πανουργιά).

Άμεση πρόσληψη όλων των αναπληρωτών, σε όλες τις δομές και όλες τις ειδικότητες, σε μία φάση, στα τέλη Αυγούστου!

Για πρώτη φορά μετά απο το lockdown του Απριλίου, ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, αναστέλλει την λειτουργία του καθώς υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Τι ανακοίνωσε η εταιρεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Σομαλός συνελήφθη τη Δευτέρα για συμμετοχή σε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, που κάνει προανάκριση για το επεισόδιο.

Ο καθηγητής Γενετικής Πανεπιστημίου Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης εκτιμά πως χιλιάδες ασυμπτωματικοί φορείς του νέου κορωνοϊού κυκλοφορούν στην Ελλάδα χωρίς να γνωρίζουν πως είναι μολυσμένοι.

Η Γερμανία, με τη στάση της στα ελληνοτουρκικά, δεν απέδειξε ότι δεν είναι φίλη μας. Απέδειξε αυτό που πάντα ήταν. Εχθρός μας. Ας το κατανοήσει, επιτέλους και το πολιτικό μας σύστημα που της δίνει γη και ύδωρ.

''Η κυβέρνηση εξέλαβε την κρίση κορωνοϊού ως ευκαιρία για να αναδιοργανώσει την οικονομία σε βάρος των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης - Λογική εμφανής στην έκθεση Πισσαρίδη" τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης σε άρθρο του...

Σε ισχύ τίθεται από αύριο Δευτέρα στις 16 επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, ο περιορισμός των 50 ατόμων στις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς και η απαγόρευση λειτουργίας των χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού στην κοινότητα.

Η Ιγγλέση ήταν από τις αγαπημένες ηθοποιούς του γνωστού σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη καθώς είχε παίξει και στα «Πέτρινα χρόνια» αλλά και στην «Μικρά Αγγλία».

Γ. Πατούλης: «Προστατεύουμε τους εργαζόμενους μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες, με στόχο να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην Αττική. Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας, αυτή την κρίσιμη περίοδο»