Tag: Το

Για αυτό το γλυκό ψυγείου, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, ο σεφ προτείνει ζελέ λεμόνι, που του χαρίζει έξτρα δροσερή γεύση, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια άλλη γεύση θέλουμε.

Χωριάτικη αλλιώς. Με ρεβύθια. Δοκιμάστε την και θα μείνετε έκπληκτοι με το πώς δένουν οι γεύσεις των φρέσκων λαχανικών με τη γήινη και ξηροκαρπάτη γεύση των ρεβυθιών.

Αυτός ο καγιανάς από την Πελοπόννησο είναι για μερακλήδες. Έχει ντομάτες, κρεμμύδι, μελιτζάνα, πιπεριά, ακόμα και πατάτες. Τα φρέσκα αυγά είναι εκ των ων ουκ άνευ!