Ο οδηγός αναγκάστηκε να αδειάσει τα απορρίμματα στο οδόστρωμα, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις τις πυροσβεστικής, οι οποίες έσβησαν τις φλόγες.
Ο οδηγός αναγκάστηκε να αδειάσει τα απορρίμματα στο οδόστρωμα, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις τις πυροσβεστικής, οι οποίες έσβησαν τις φλόγες.
Ένα σημαντικό Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης αποκτά ο Υμηττός στα όρια του οικιστικού ιστού της Ηλιούπολης δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και πάνω από την οδό Μαραθωνομάχων.
Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή της διοίκησης των τοπικών υποθέσεων από όργανα ανεξάρτητα από την κρατική εξουσία, εισήχθη στη χώρα μας από τη βαυαρική αντιβασιλεία, με το Βασιλικό Διάταγμα της 27ης Δεκεμβρίου του 1833.
Τροποποιήσεις θα γίνουν την 1η και 6 Ιανουαρίου 2018 στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έρευνά της µε τίτλο «Οι συνταγές της… πείνας», η ιστορικός Ελένη Νικολαΐδου παρουσιάζει όλες τις λεπτοµέρειες της δύσκολης καθηµερινότητας του Αθηναίου στην Κατοχή µαζί µε περισσότερες από εβδοµήντα σελίδες µε τις συνταγές
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.- ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Πείτε σε όσους εργάζονται σήμερα, ένα Χρόνια Πολλά. Δώστε τους ενα χαμόγελο και μην τους κάνετε την μέρα δύσκολη. Θα προλάβετε να ψωνίσετε όλοι.
Χρονιάρες μέρες έρχονται και θυμηθήκαμε ένα κείμενο του Πάνου Τότσικα, πριν 4 χρόνια, για την Ηλιούπολη τς Κατοχής, της Αντίστασης και της Αλληλεγγύης...
Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε λίγο μετά τις 20.00, βράδυ Παρασκευής, παίρνοντας στο πέρασμά του τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Ωραία αγόρευε ο Τσίπρας στη Βουλή, και αφού καλά αγόρευσε, κατέβηκε απʼ το βήμα, πήγε παραδίπλα κι εκεί, εν κρυπτώ και τσίφτικα, σκάρωσε μια τροπολογία για «αυτεπάγγελτη δίωξη όσων παρεμποδίζουν την εκτέλεση πλειστηριασμών»!
Άγνωστος τηλεφώνησε στις 7:10 το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του zougla.gr και ανέφερε...
Ένας μικρός ήρωας που δεν αναγνωρίζει την αξία του και αλλάζει συνεχώς με την ελπίδα ότι θα αρέσει περισσότερο στους άλλους.
Το πτώμα του, αν και σε κοινή θέα, δεν εντοπίστηκε από κανέναν, παρά το γεγονός πως στο σημείο υπάρχουν φύλακες, οι οποίοι πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες.
Αυτοκίνητο στην Λ. Ειρήνης ''γλίστρησε'' στον δρόμο με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του newsit.gr, o ηλικιωμένος στην Γλυφάδα αυτοκτόνησε προκαλώντας μόνος του την φωτιά
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, συζητήθηκαν εκτενώς προβλήματα κακοδιοίκησης που έχουν εντοπιστεί από τους συμπαραστάτες,
Εν πρώτοις ο κ. Καμμένος δεν είναι ακροδεξιός. Ακροδεξιοί είναι ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Βορίδης ή ο κ. Τσακαλώτος (διότι ασκεί άγρια νεοφιλελεύθερη πολιτική, μάλιστα με τη θέρμη υποτελούς και τον ζήλο υπόδουλου).
Κλειστός είναι αυτή τη στιγμή ο σταθμός ΗΣΑΠ της Ομόνοιας πιθανόν λόγω απόπειρας αυτοκτονίας, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια φαντάζουν πολύ λίγα. Εκτός από τον Δημήτρη Αλειφερόπουλο, σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, άλλος ένας δημοσιογράφος. Ο λόγος για τον Πάνο Γιαννάκαινα.
Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για τα φαρμακεία μετά από απόφαση του υπουργείου Υγείας - Πλήρης απελευθέρωση του επαγγέλματος - Θα μπορεί όποιος θέλει να ανοίγει φαρμακείο χωρίς να χρειάζεται να είναι φαρμακοποιός
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































