Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό...
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό...
''Πυρετος'' επικρατεί σε όλα τα μέτωπα για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου. Τα μέτρα ασφαλείας φυσικά θα είναι "δρακόντεια", ενώ το πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου θα είναι "πλούσιο".
Οι κοινωνικοί αέρηδες ευνοϊκοί, φούσκωναν τα πανιά τους και αρμένισαν πρύμα στον καιρό για την εξουσία. Τώρα ο άνεμος είναι όρτσα, η κοινωνική δυσαρέσκεια εκδηλώνεται, η τραμουντάνα τρικυμίζει το καράβι.
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ''ΗΛΙΟΥ-πόλις'', στα πλαίσια των δράσεών του για την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, συνέλεξε και προσέφερε στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ...
Ενημέρωση απο Πυροσβεστικό Σώμα
Ναι μεν... αλλά για την ένταξη στις 120 δόσεις - Πάρα πολλές οι προϋποθέσεις για “κούρεμα” των χρεών - Το 1/3 του εισοδήματος θα καταβάλουν όσοι καταφέρουν να ενταχθούν
Επιτέλους, μια πόλη καθαρή και φωτεινή, ξεχνώντας το μίζερο παρελθόν της, θα γιορτάσει κι εφέτος, όπως της αξίζει, τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους..
Η προπαγάνδα είναι ανίκητη ώσπου να φθάσει σε μια τοποθεσία όπου οι οδοδείκτες γράφουν Βατερλώ
Σήμερα, 1η Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με τίτλο «Να 'σαι καλά».
- Η ζωή του γινόταν κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολη. Από τη δουλειά του τον έδιωξαν γιατί ήταν διαφορετικός. Από τα μαγαζιά τον έδιωχναν γιατί ήταν διαφορετικός. Οι φίλοι του έπαψαν να τον κάνουν παρέα γιατί ντρέπονταν που ήταν διαφορετικός. -
Άγριο bullying όχι από κάποιον συμμαθητή της, αλλά από την ίδια την καθηγήτριά της, δέχτηκε μαθήτρια που ζει σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη.
Ο Σ.Π.Α.Υ. (Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού) σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης και τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης, προχωρούν στην συντήρηση
Σαν τον τελευταίο καραδεξιό ο Τσίπρας χρησιμοποιεί μια παθολογία (τους μπαταχτσήδες) για να βάλει στο ματωμένο χέρι των κορακιών τα σπίτια πολλών απʼ όσους αλάλιασε η κρίση.
Επί της οδού Ξενοφώντος, στο δήμο Γλυφάδας Αττικής.
Περισσότεροι από 3.500 μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, με τους συνοδούς - εκπαιδευτικούς από όλη την κεντρική Μακεδονία, παρευρέθηκαν στον φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης «Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο «Nick Galis Hall»
Τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους αναδεικνύονται με διαφορά οι φτωχότεροι μεταξύ των φτωχών ενώ τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα είναι το 24,7% του πληθυσμού ηλικίας 16 ετών και άνω, δηλαδή 2.231.197 σε σύνολο 9.016.247, εκ των οποίων 1.014.177 άτομα με βαριά αναπηρία
Σύμφωνα με πληροφορίες στις 12 το μεσημέρι έκανε ντου στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου.
Φοβάμαι πως όταν επαναλαμβάνουμε ότι ο Τσίπρας λέει ψέματα, το πράγμα δεν έχει πλέον νόημα. Μάλιστα ο άνθρωπος μάλλον γελάει μαζί μας.
Το 4ο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του πραγματοποιεί στις 3 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, το δίκτυο αλληλεγγύης Λαγούμι στην Ηλιούπολη.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































