Tag: Το

Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.

Ακινητοποιημένα, όπως υπογραμμίζει σχετική ανακοίνωση θα είναι τα τρόλεϊ την ερχόμενη, Δευτέρα 1η Μαΐου, ενώ την ίδια στιγμή τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, με εξαίρεση τα ακριτικά νησιά, από τον Σεπτέμβριο του 2015 είναι ο "μακροβιότερος" Δήμος στη φιλοξενία χιλιάδων μεταναστών επιτελώντας το ανθρωπιστικό του καθήκον, το οποίο και θα συνεχίσει να επιτελεί.

Με μια αμαξοστοιχία Intercity του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα συγκρούστηκε μια νταλίκα, όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής (23.04.2017) ο οδηγός της προσπάθησε να περάσει από διάβαση, λίγο μετά τον σταθμό της Τιθορέας.

«Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα συνεχίσει την προσπάθεια για την αναβάθμιση του Σικιαριδείου Ιδρύματος, όπως και των άλλων συναφών ιδρυμάτων, σε στενή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού».

Tο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης διοργανώνει εκδήλωση, σε συνεργασία με την Κεντρική και την Εθνική Υπηρεσία eTwinning, για να γιορτάσει την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 4-11 στον Ευρωπαικό Διαγωνισμό eTwinning 2017.

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 47χρονου υπηκόου Αλβανίας, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 14-2-2017 εντός του πρόχειρου παραπήγματος που διέμενε στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.