• little_bees
  • pasalimani
  • paulou_dontia
  • raxati
  • pmtp
  • syntrivani
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • kargas
  • jason cafe
  • skoumis_metaforiki
  • psinokaimetho
  • enso_tatoo
  • petshopcorner
  • moutrakia.kids.tv
  • artina bakery
  • kids_party
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • Iraklis_Tsims
  • 3pigs
  • booze
  • anagnostou
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • chrisalida
  • goudis

Tag: της

Βασίλης Βαλασόπουλος ( Δήμαρχος Ηλιούπολης)   "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ Σ2 ΚΑΙ Σ3Και ? Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ? με σημερινό δημοσίευμά της απεφάνθη: Δεν χρειάζονται οι βασικοί αντιπλημμυρικοί αγωγοί αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων Σ2 και Σ3 στην Ηλιούπολη.   Συνεπώς η ΕΥΔΑΠ που μελέτησε αρχικά και έκρινε ως απολύτως αναγκαίους και μάλιστα επείγουσας προτεραιότητας τους δύο αγωγούς, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών, οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης, οι καθηγητές του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου που έλεγξαν και ενέκριναν τις μελέτες, η Διαχειριστική Αρχή των προγραμμάτων ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής που ενέκρινε τη χρηματοδότηση, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής που ενέκρινε τη μελέτη και τη χρηματοδότηση, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης που ΟΜΟΦΩΝΑ ενέκρινε τις επικαιροποιημένες μελέτες του έργου, όλοι αυτοί επί μία δεκαπενταετία συνωμότησαν για τον σχεδιασμό, τη μελέτη και την υλοποίηση ενός έργου που δεν το χρειάζεται η πόλη!   Η άγνοια, η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να σκεφθεί κανείς ότι κρύβονται πίσω από αυτό το απαράδεκτο και άκρως παραπλανητικό δημοσίευμα.

Με αγανάκτηση βλέπουμε να συνεχίζεται και ίσως να ευοδώνεται η προσπάθεια να ανεγερθεί ναός από τους Κοπτορθόδοξους στα Δημόσια κτήματα ΑΒΚ 1920 & 1921, που βρίσκονται στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου στις οδούς Ιπποκράτους, Λυσίου και Κέκρωπος.

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 19.30, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο ?Νέα Ελβετία? (πρώην ?Λουίζα?), η εκδήλωση ?Μιλάμε για την Παλαιστίνη?, με εισηγητές:        τον Άρη Χατζηστεφάνου, Δημοσιογράφο και        τον IsmatSabri, εκπρόσωπο της Παλαιστινιακής Κοινότητας Τη συζήτηση συντονίζει Χρυσάνθη Χειμώνα, Υποψήφια Διδάκτορας Βιολογίας.

Σας καλούμε σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για τα συνεχιζόμενα προβλήματα στο χώρο της Δημόσιας Παιδείας, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00, στην Πλατεία Ηρώου (πεζόδρομος Ι.

Εξαιτίας της γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ ? ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν ως εξής:   Ο ηλεκτρικός και το μετρό δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10:00 π.μ.

  Δημόσια συζήτηση ενάντια στην καταστροφή του μοναδικού τμήματος του ρέματος της Πικροδάφνης που έχει παραμείνει στη φυσική του μορφή στην Ηλιούπολη.   Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, 6:00 μ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20-11-2014 μεταξύ των άλλων θεμάτων, επρόκειτο να συζητηθούν και τρία θέματα που αφορούν το πολύπαθο ρέμα της Πικροδάφνης και ειδικότερα:   α) η ανάληψη νομικής δέσμευσης και έγκρισης της περιβαλλοντικής μελέτης του ρέματος της Πικροδάφνης,   β) η έγκριση μελέτης «Στατική μελέτη μεταλλικής γέφυρας στο ρέμα της Πικροδάφνης» και   γ) η έγκριση της μελέτης «Υδραυλική μελέτη ρέματος Πικροδάφνης».   Μετά από σθεναρή αντίσταση των δημοτικών συμβούλων της «ΗΛΙΟΥ- πόλις, ανθρώπινη πόλη» και παρά τους λεονταρισμούς και τις απειλές του Δημάρχου, ως συνήθως αυτός υπαναχώρησε και τα άνω θέματα που αφορούν τις μελέτες όπως προαναφέρθηκε, θα συζητηθούν σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

(ΜΕΤΕΧΩ Ριζοσπαστική-Οικολογική Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου) Συμμετέχουμε στην συζήτηση-ενημέρωση-δράση που διοργανώνουμε από κοινού οι Δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις πολιτών: Αγ.Δημητρίου (ΜΕΤΕΧΩ ) Αλίμου ( Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι) Π.

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της στις 17 Δεκεμβρίου 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.   Η Ημέρα αυτή είχε καθιερωθεί ήδη από το 1981 από γυναικείες οργανώσεις, σε ανάμνηση της φρικτής δολοφονίας των τριών αδελφών Μιραμπάλ, πολιτικών αγωνιστριών από την Δομινικανή Δημοκρατία, με διαταγή του δικτάτορα Τρουχίλο.

Καταιγιστικές εξελίξεις στα Πανεπιστήμια της χώρας προκαλεί η υποχρηματοδότηση και οι μνημονιακές περικοπές.   Οι πρυτάνεις, δήλωσαν με ομόφωνο ψήφισμα όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, πως οι θα είναι αδύνατη η λειτουργία των σχολών από το 2015, λόγω των νέων περικοπών στους προϋπολογισμούς που είναι ήδη 50% κάτω και από το 2014! Διαμαρτύρονται επίσης για την υποστελέχωση των υπηρεσιών τους και επιμένουν στην επιστροφή των υπαλλήλων που είναι σε διαθεσιμότητα.

Μπλόκο στην ανάπλαση της Πανεπιστημίου που προβλέπει την επέκταση του τραμ στην πλατεία Αιγύπτου και στα τρία έργα του υπουργείου Υποδομών στο παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου βάζει η Κομισιόν.

Συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν σήμερα με λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια, οι διήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μεγάλης θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Βυζαντινό Ι. Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα Τραχώνων, στο Άνω Καλαμάκι.

Το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους λαούς που αγωνίζονται για ειρήνη, δημοκρατία και ελευθερία διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για τη Γάζα και το Κομπάνι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6:30 μμ στα γραφεία του Παλαμηδίου 12-16 στον Άλιμο.   Θα μιλήσουν: ? Κατερίνα Παπαγκίκα, γιατρός, Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, μέλος της αποστολής στη Γάζα.

  Ο απολογισμός της δράσης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 6:30μμ, στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου (Στρογγυλό).   Ο απολογισμός θα αφορά στις δομές του Δήμου που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος "Άμεση καταπόλεμηση της φτώχειας στους Δήμους Αγ.

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων για τον Δεκέμβρη του ?44 που διοργανώνει ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ, οι Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης προσκαλούν το λαό της Ηλιούπολης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης την Κυριακή 23 Νοέμβρη 2014 και ώρα 11.30 π.

  Στην αντικατάσταση εικόνας στο βιβλίο Φυσικής της Ε' Δημοτικού θα προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας στην οποία όπως διαπιστώθηκε εικονίζονται άνθρωποι να αλέθονται σε μπλέντερ.   Το σχέδιο βρίσκεται στη σελίδα 19 του βιβλίου και χρησιμοποιήθηκε, μαζί με άλλες εικόνες, για την εικονογράφηση του κεφαλαίου που αναφέρεται στα μίγματα.

Τα γραφεία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Βύρωνα - Καρέα επισκέφθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.   Την πρόσκληση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής αποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασιλική Σάρολα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Κόκκαλης και ο τέως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βύρωνα Δημήτρης Σάρολας.